Spelersvrouw.nl

Anna Mariana Casemiro is de vrouw van Casemiro

Anna Mariana Casemiro is de vrouw van Casemiro. Het stel trouwde op 28 juli 2014, nadat ze al jaren samen waren. Samen hebben ze op dit moment twee kinderen; een jongen en een meisje. Het meisje heet Sara en de jongen heet Caio. Het gezin woonde jarenlang in het Spaanse Madrid, nu wonen ze in Manchester, omdat hij hier voetbalt. Ze lijken hier dolgelukkig met elkaar te zijn. We verwachten dat hun gezin binnenkort uitgebreid gaat worden. 

Inhoudsopgave

Alles over Anna Mariana Casemiro

Anna Mariana Casemiro is geboren op 12 juli 1989 in Sao Paulo, Brazilië. Ze is sinds 2014 getrouwd met de Braziliaanse-voetballer Casemiro. Op haar Instagram-account heeft ze ruim 310.000 volgers. Van het filmen van haar leven, heeft ze haar werk kunnen maken. Ook zorgt Anna Mariana Casemiro voor hun kinderen. Daarnaast werkt de vrouw van Casemiro als model en influencer.

De jeugd van Casemiro

Zoals velen weten heeft Casemiro geen gemakkelijk jeugd gehad. Hij was de eerste zoon van zijn ouders. De vader van de Manchester United-ster was onzichtbaar in zijn jeugd. Hij is opgevoed door zijn moeder die Venancio heet. Vroeger, speelde de middenvelder veel met vrienden op het platteland. 

Toen Casemiro 5 jaar oud was, verdween zijn vader definitief uit zijn leven. Als gevolg van een huwelijkscrisis, liep hij van huis weg. Tot op heden hebben ze geen contact. Zeer waarschijnlijk hebben ze elkaar nooit meer gezien.

Als jeugdspeler was Casemiro al veel beter dan zijn vriendjes. Dit bleef ook de scouts van São Paulo FC niet onopgemerkt. Nadat hij gescout werd, mocht de man van Anna Mariana eerst een paar werken meelopen, daarna werd de voetballer definitief doorgelaten en speelde hij in de jeugd van een topclub.

Tijdens het WK van 2009 voor voetballers onder 17 speelde hij fantastisch, vandaar dat de Braziliaan de interesse wekte van alle topclubs in Europa.

De carrière van Casemiro

Casemiro begon zijn carrière bij het Braziliaanse São Paulo. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal op 25 juli 2010 tegen Santos. Bij de laatstgenoemde club heeft Neymar gevoetbald. Deze jeugdopleiding heeft hij doorlopen. Nadat Casemiro een fantastisch WK speelde, stond hij in de belangstelling van alle topclubs. 

Hij maakte op 1 juli 2013 de definitieve overstap naar Real Madrid, voor een bedrag van 6 miljoen euro. Een half jaar hiervoor werd Casemiro verhuurd aan het Spaanse Real Madrid Castilië. Uiteindelijk speelde de Braziliaan 336 wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 31 keer scoorde en 29 assist gaf.

Hij speelde hier samen met onder andere: Karim Benzema, Toni Kroos, Marco Asensio en Luka Modric. Casemiro, werd voor 70,65 miljoen euro verkocht aan Manchester United. Dit vond plaats op sinds 22 augustus.

Het vertrek naar Manchester United

Sinds het seizoen 2022/2023 speelt de Braziliaanse middenvelder voor het Manchester United van Erik ten Hag. Bij deze club is hij een vaste waarde geworden naast Bruno Fernandes.  Van de 9 eerste wedstrijden dit seizoen, speelde hij er 6. Hierin gaf hij één assist en wist hij meermaals de lat te raken. De man van Anna Mariana kwam in de eerste 6 wedstrijden tot 262 minuten.

Enkele profvoetballers waarmee Casemiro samen speelt bij Manchester United: Antony, Harry Maguire, Marcus Rashford, Jadon Sancho en David de Gea.

De interlandcarrière van Casemiro

Op 19-jarige leeftijd maakte Casemiro zijn debuut voor het Braziliaanse elftal. Tot op heden speelde hij 64 wedstrijden, waarin hij 5 keer scoorde. Van de 64 wedstrijden die hij speelde, speelde hij 32 oefeninterlands. 

Bij het Braziliaanse elftal speelt Casemiro samen met onder andere: Vinícius Júnior, Antony, Thiago Silva, Alisson Becker, Philippe Coutinho en Roberto Firmino.

Casemiro: vermogen en salaris

Op dit moment verdient Casemiro 18 miljoen euro per jaar. Bij Manchester United heeft hij een contract tot 30 juni 2026. In de periode dat hij hier voetbalt, gaat Casemiro tientallen miljoenen verdienen.  Casemiro, heeft een geschat vermogen van 80 miljoen euro.