Spelersvrouw.nl

MELISA SCHAUFELI, vriendin van ANDY VAN DER MEYDE

Melisa Schaufeli vriendin Andy van der Meyde

Na honderden vrouwen te hebben versleten, voor één nacht of langer, zegt Andy van der Meyde eindelijk de ware te hebben gevonden in Melisa Schaufeli. De hoofdrolspeler in ‘Geen Genade’ heeft naar eigen zeggen weer rust gevonden bij de ex-deelneemster van de Gouden Kooi die bovendien deelneemt aan Sterren Springen en onlangs uit de kleren ging voor Playboy. Later in dit stuk meer daarover..

Melissa Schaufeli was met name enkele jaren geleden even een bekend gezicht door haar deelname aan Paradise Hotel. Ze was bovendien playmate en poseerde meer dan eens zonder kleren in de zogenaamde ‘vieze boekjes’. Daarmee verdiende ze logischerwijs een stuk meer dan haar oorspronkelijke beroep, namelijk kapster.

Wanneer de vonk oversloeg tussen Andy van der Meijde en de hoogblonde stoeipoes is niet geheel duidelijk, maar reeds in 2011 maakte hij zijn nieuwe vlam voor het eerst zwanger. De oud-Ajacied, behangen met de nodige tattoos, had op dat moment reeds drie kinderen uit zijn twee eerdere langdurige relaties. Inmiddels heeft hij met Melisa ook een tweede kind ter wereld gebracht. Haar eerste zoontje kreeg ze met crimineel Octave ‘Okkie’ Durham, bekend als de beruchte rover van twee Van Gogh schilderijen uit het gelijknamige museum in Amsterdam.

Lees ook: dit is de ex-vrouw van Wim Kieft

Melisa Schaufeli vriendin van Andy van der Meyde

Op voetbalgebied bakte de ras-Amsterdammer er na zijn periode bij Ajax weinig meer van. Avonturen bij Internazionale, Everton, PSV en de amateurs van WKE leverden hem wel veel geld op, maar hij wist nimmer meer op het oude niveau dat hij bij Ajax te houden. Dat is grotendeels te wijten aan het losbandige leven dat hij in het buitenland kende.

Van der Meyde besloot in 2012 en 2013 zijn levensverhaal op papier te laten zetten door VI-journalist Thijs Slegers. De voetballer sprak daarin openlijk over zijn verslaving aan drugs, drank en vrouwen. Tevens bekende hij gedacht te hebben aan zelfmoord vanwege de puinhoop die hij van zijn leven had gemaakt. Het boek ‘Geen Genade’ werd een bestseller.

Zijn openhartigheid leverden Van der Meyde en Melisa Schaufeli een nieuwe golf van media-belangstelling op. Het koppel krijgt vanwege hun kleurrijke leven zelfs een eigen reallifesoap. Hun status als bekend showbizzkoppel zorgt er zelfs voor dat ze uitnodigingen krijgen voor filmpremies, spelshows en hun ups en downs programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws halen.

In 2014 deed Melisa mee aan SBS’ Sterren Springen en verscheen ze opnieuw in de Playboy. Nieuwsgierig hoe dat er uit ziet? Check hier foto’s en filmpjes!

 

 

Andy & Melissa

Andy & Melissa was een kijkcijfersucces op SBS 6. In totaal zijn er 3 seizoenen gemaakt. Qua kijkcijfers was het ook op YouTube een groot succes. En we hebben goed nieuws! Andy & Melissa komt namelijk terug! Deze eerste aflevering verschijnt op 26 augustus 2022.

De kinderen van Andy & Melissa

Andy en Melissa hebben samen twee dochters; Lily Fay en Roxy. Daarnaast heeft Andy nog drie dochters bij twee verschillende vrouwen. Isabelle en Purple kreeg hij samen met zijn ex-vrouw Diana. Dolce is de andere dochter van Andy. Deze heeft hij samen met een Engelse stripteasedanseres. Het contact met de dochters is niet altijd goed geweest, het lijkt nu een stuk beter te gaan. Andy, heeft in ieder geval weer contact met al zijn dochters. Melissa, heeft nog een zoon genaamd Nico.

Melissa kreeg Nico samen met bekende crimineel ‘Okkie’ die schilderijen stal van Vincent van Gogh.