Spelersvrouw.nl

Jacqueline Steenbeek, vriendin van Derk Boerrigter

Jacqueline Steenbeek vriendin van Derk Boerrigter

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 april 2015

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Hij mag dan verpieteren in Schotland, Derk Boerrigter heeft in ieder geval een reden om dagelijks lachend naar huis te rijden. De reden: zijn relatie met de beeldschone Jacqueline Steenbeek.

Steenbeek werd uitgeroepen tot Miss World Nederland in 2013. ,,Vrienden stelden ons vorig jaar ­zomer aan elkaar voor. Vanaf dag één voelde het goed. Derk is lief, hij kan gek én serieus zijn en motiveert me. Het is fijn als iemand het beste in je naar boven brengt”, vertelde ze aan Beau Monde in juni 2014. ,,Toen we elkaar ­leerden kennen, had hij net een transfer van Ajax naar Celtic gemaakt. Ik was verliefd, ­alles voelde perfect: ik wilde deze leuke ­jongen niet laten lopen omdat hij in het ­buitenland woont. Omdat een lange­afstandsrelatie voor mijn gevoel niet werkt, gaf ik na vier maanden mijn ­vertrouwde ­leven op en verhuisde naar ­Glasgow. Ik wilde bij Derk zijn. Gelukkig kan ik als ­verloskundige overal ter wereld ­werken. Het scheelt ook dat ik dankzij mijn jaar als Miss World Nederland behoorlijk goed Engels spreek.”

Jacqueline Steenbeek vriendin van Derk Boerrigter

Jacqueline is afkomstig uit het Brabantse Drunen en werkte voor haar verhuizing als verloskundige in Oosterhout. Daarnaast is ze model: ,,Toen we haar voor het eerst zagen wisten we meteen dat ze iets speciaals had, ze is adembenemend. Ze is ook heel gedreven en zal slagen in alles waar ze haar zinnen op zet”, vertelde de eigenaar van het Schotse modellenbureau waarvoor ze werkt. De brunette is ambitieus: ze droomt ervan te mogen werken voor Victoria’s Secret.

,,Ik dacht dat het even zou duren voor ik mijn draai zou vinden: én samenwonen én in het ­buitenland, maar niets was minder waar. Samenwonen ging erg soepel, me ­aanpassen ook. Binnen twee ­maanden voelde ik me thuis”, vervolgt ze in Beau Monde. Niettemin heeft ze ook een kleine kanttekening bij haar leven in Schotland: ,,Soms heb ik zin in een ­boterham met hagelslag, maar dat hebben ze hier niet. Verder ­regent het bijna iedere dag. Ik heb standaard een paraplu in mijn auto liggen. Als ik het voor het kiezen had, zou Derks ­volgende club best in een zonniger land mogen ­liggen.”