Spelersvrouw.nl

Jolien Deterink vriendin van Peet Bijen

Jolien Deterink is de vriendin van Peet Bijen, een Nederlandse speler van voetbalclub FC Twente. Ze zijn beiden echte Tukkers, al vertoeft Jolien vanwege haar studie nu even in Amsterdam.

Inhoudsopgave

Jolien Deterink vriendin Peet Bijen

Jolien Deterink is net als vriend Peet Bijen een geboren en getogen Tukker. Ze volgde daar het vwo op het Bataafs Lyceum in Hengelo, waar ze in 2015 afstudeerde. Daarna ging Jolien door naar de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze is dan ook in de hoofdstad van het land gaan wonen, en onderhoudt sindsdien een langeafstandsrelatie met vriend Peet.

Jolien Deterink woont en studeert in Amsterdam

Naast het studeren heeft de goedlachse blondine ook al enkele baantjes gehad, zoals winkelmedewerker bij de Etos, kassier bij een tuincentrum en administratief medewerker bij een accountancybedrijf.

Ondanks de afstand zien Peet Bijen en zijn vriendin Jolien Deterink elkaar gelukkig nog zeer regelmatig. Zo zijn ze in de zomer van 2019 op vakantie geweest naar Santorini (Griekenland) én Stockholm (Zweden).

Peet Bijen voetballer FC Twente

Peet Bijen is in 1995 geboren in Hengelo, Overijssel. Hij is een echt kind van de club bij FC Twente, waar hij in 2015 de overstap naar de hoofdmacht maakte.

Inmiddels is de centrale verdediger een vaste basisspeler bij de Tukkers; ook nu ze terug zijn op het hoogste niveau, in de Eredivisie. Verder heeft Peet Bijen, vaak onder toeziend oog van een trotse vriendin Jolien Deterink, voor diverse jeugdelftallen van het Nederlands Elftal gespeeld.