Spelersvrouw.nl

Muri Lopez Benitez vriendin van Lisandro Martinez

Muri Lopez Benitez is de vriendin van Lisandro Martinez, de kersverse aanwinst van Ajax. De tortelduifjes zijn sinds de zomer van 2019 samen naar Amsterdam verhuisd. \

Inhoudsopgave

Muri Lopez Benitez vriendin Lisandro Martinez

Muri Lopez Benitez en Lisandro Martinez zijn ware jeugdliefdes van elkaar. Foto’s van hen samen gaan namelijk tot bijna zes jaar terug: de nieuwe speler van Ajax, die overkomt van het Argentijnse Defensa y Justicia, was toen pas 16 jaar jong.

Muri is geboren in Gualeguay en woont daar ook nog steeds, al zal ze dus spoedig de verhuisdozen in moeten gaan pakken voor een overstap naar Nederland. De beeldschone blondine volgde een opleiding in de talen op de Escuela Normal Superior in haar geboortestad, maar timmert nu toch vooral aan de weg in de modellenwereld. En dat is gezien haar uiterlijke verschijning niet geheel onlogisch.

© Instagram

Muri Lopez Benitez trouwe supporter van vriend Lisandro Martinez

Verder is ze, afgaande op haar foto’s op de sociale media, een trouwe supporter van vriendje Lisandro. Ze is met enige regelmaat op de tribunes in de Argentijnse stadions te vinden. Ongetwijfeld mogen we haar ook vaak gaan bewonderen in de Johan Cruijff Arena.

Lisandro Martinez nieuwe aanwinst van Ajax

Lisandro Martinez wordt door Ajax voor enkele miljoen euro’s weggehaald bij Defensa y Justicia, dat op het hoogste niveau in Argentinië uitkomt. Zuid-Amerikanen betitelden hem al als een ‘betere versie van Nicolás Tagliafico’, dus dat belooft wat.

Martinez kan zowel aan de linkerkant van de achterhoede, als in het hart van de defensie goed uit de voeten. Hij is jeugdinternational en draaide al enkele jaren mee in de hoofdmacht van zijn vorige werkgever.

Ook de nationale grootmacht River Plate aasde op hem, maar Martinez koos dus voor Ajax. Daar zullen ze in Amsterdam hoe dan ook erg blij mee zijn. Al was het alleen al omdat de oogverblindende Muri Lopez Benitez nu ook op de straten van de hoofdstad te bewonderen zal zijn!