Spelersvrouw.nl

Fleur Suijkerbuijk de vriendin van David Dekker

Fleur Suijkerbuijk vriendin David Dekker

Fleur Suijkerbuijk is de vriendin van David Dekker. De wielrenner van Team Jumbo-Visma fietst hem er in zijn vrije tijd bij vriendin en piloot in opleiding Fleur Suijkerbuijk in!

Inhoudsopgave

Fleur Suijkerbuijk vriendin David Dekker

David Dekker en Fleur Suijkerbuijk hebben nu al best lang een relatie: begin 2020 plaatste de wielrenner voor het eerst een foto van zijn vriendin op het sociale medium Instagram. Suijkerbuijk is sportief en houdt van fietsen, al doet ze dat niet op professioneel niveau. In het dagelijks leven is ze namelijk een piloot in opleiding! In 2017 werd ze cabin attendant bij KLM, maar ze wilde meer en meldde zich aan bij EPST European Pilot Selection & Training. In Arendal, Noorwegen spijkert ze haar vliegskills bij.

David Dekker wielrenner Team Jumbo-Visma

David Dekker is wielrenner bij Team Jumbo-Visma en kwam begin 2021 voor het eerst bovendrijven in het profcircuit. Hij reed een paar topuitslagen en zei tegen het Algemeen Dagblad: “Ik voel me echt lekker. Ik rijd nu tussen de grote jongens, maar ik ben daar niet echt van onder de indruk. Op een goede manier, hè. Ik bedoel meer: ik vind het vooral mooi. Vandaag was het stampen in de massasprint. Zondag tijdens de bewuste waaierrit was het ook een kwestie van de koers aanvoelen en anticiperen. Ik vind dat wel mooi, dat tactische denken in de koers.”

David Dekker zoon Erik Dekker

David Dekker moet goed zijn best doen als wielrenner om eenzelfde soort status te vergaren als zijn beroemde vader, want dat is Erik Dekker, die vaak op het erepodium stond in de Tour de France. David vindt het overigens niet erg dat hij in de schaduw staat van zijn vader: “Ik fiets al vanaf mijn zevende en ben vanaf dat moment ‘de zoon van’. Heb ik geen last van. Ik ben trots op mijn vader, maar vooral op de manier waarop wij met elkaar omgaan. Hij heeft mij altijd geholpen, maar nooit gepusht. We hebben het vaak over wielrennen, maar eigenlijk bemoeit hij zich niet met mij. Snap je? Op een fijne manier beleven we samen mijn carrière.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fleur (@fleur.suijkerbuijk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Dekker (@dekkerdavid)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fleur (@fleur.suijkerbuijk)