Spelersvrouw.nl

Demi Kruk vriendin van Ferdy Druijf

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Demi Kruk is de vriendin van Ferdy Druijf, de spits die namens Jong AZ (eerste seizoenshelft) en NEC (tweede seizoenshelft) de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie werd.

Inhoudsopgave

Demi Kruk vriendin Ferdy Druijf

Demi Kruk en Ferdy Druijf zijn pas twee maandjes officieel samen, maar wel al stapelverliefd op elkaar. De knappe blondine is geboren en getogen in Callantsoog in de provincie Noord-Holland, en genoot een opleiding Fotografie op de Fotovakschool in Amsterdam.

Tegenwoordig schiet ze fraaie kiekjes voor het Elite Model Management en voor de Zeeman Reclamegroep BV, in de hoofdstad van ons land.

Demi Kruk Miss Callantsoog

Bovendien blies Demi haar eigen bedrijf Demi Kruk Fotografie, op de sociale media te vinden onder de bedrijfsnaam ‘Memiiiiii’, in. Ze zet voornamelijk knappe modellen op de gevoelige plaat, maar had ook al bekende artiesten als Bizzey gefotografeerd.

In haar vrije tijd gaat Demi graag op reis. Zo is ze al in onder meer Kaapstad, Israël, Mozambique, Londen en op Ibiza geweest. Tot slot heeft Demi zelf ook veel vóór de camera gestaan: ze werd in 2016, op achttienjarige leeftijd, namelijk verkozen tot Miss Callantsoog.

Ferdy Druijf groot talent van AZ

De vriend van Demi Kruk, Ferdy Druijf, timmert ook behoorlijk aan zijn weg. Hij staat bekend als misschien wel het grootste AZ-talent van zijn generatie, en brak in het seizoen 2018/2019 door op profniveau. Hij scoorde voor de winter veertien goals in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong AZ, en maakte er na de winter nog eens vijftien bij in het shirt van NEC, dat hem op huurbasis haalde.

“Persoonlijk is het een heel goed jaar voor mij. Vooraf had ik niet gedacht dat ik dit jaar al topscorer zou kunnen worden”, blikte Druijf (21) terug met De Telegraaf. “Ik heb er veertien gemaakt voor Jong AZ en bij NEC nog vijftien. Ik had graag de dertig gehaald. Dat is net niet gelukt, maar ik ben heel blij met de topscorerstitel.”

De verwachting is dus dat hij zijn vriendin Demi Kruk, die vaak op de tribunes aanwezig is om haar geliefde toe te juichen, de komende jaren nog heel vaak heel trots kan gaan maken!

Dit bericht bekijken op Instagram

voorbij gek op jou💕

Een bericht gedeeld door 🦋 D.H.M.K (@demikruk) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🌹

Een bericht gedeeld door 🦋 D.H.M.K (@demikruk) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Life.🌍

Een bericht gedeeld door Ferdy Druijf (@ferdydruijf) op