Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Ederson Moraes!

Al seizoenen lang is hij een vaste waarde onder de lat bij Manchester City. Ederson Moraes is een van de beste keepers van het moment, maar niet alleen binnen de velden is hij succesvol. De Braziliaanse doelman is getrouwd met Lais Moraes.

Inhoudsopgave

Lais Moraes

Lais Moraes is de vriendin van ster-keeper Ederson Moraes. De twee kennen elkaar al jaren! Ze zijn samen al meer dan 8 jaar getrouwd en delen 3 kinderen. Er is niet heel veel bekend over Lais. Wel weten we dat ze Portugees is en dat haar verjaardag is op 1 december. Ook is ze regelmatig te vinden op de Instagram van haar man. Ook de kinderen zijn regelmatig op de socials te zien. Dit toont maar weer hoe trots de Brazilaanse superster op zijn gezin is. De twee zijn een top duo samen!

Carrière van Ederson Moraes

De carriere van Ederson begon in zijn geboorteland Brazilië. Hij voetbalde in zijn jeugd bij Sao Paulo. Op 16e jarige leeftijd maakte hij de overstap naar het Portugese Benfica. Helemaal aan de andere kant van de oceaan, maar Ederson voelde zich op zijn gemak in Portugal. Helaas liet Benfica hem gaan in 2012. Na 4 seizoenen bij Ribeirao en Rio Ave te hebben gespeeld, kwam hij weer terug bij Benfica. Hij kreeg te maken met concurrent Julio Cesar. Maar wist in zijn 2e seizoen toch 40 wedstrijden te spelen voor de club.

Zijn kwaliteiten werden in 2017 beloond met een transfer naar het grote Manchester City. Sinds toen is hij elk seizoen een vaste waarde geweest voor de ploeg van Pep Guardiola. Inmiddels heeft hij bijna zijn 200e wedstrijd gespeeld bij de Engelse ploeg.