Spelersvrouw.nl

Marloes Buitelaar, ex-vriendin van Stefan de Vrij

Marloes Buitelaar vriendin van Stefan de Vrij

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 juli 2014

Laatst Geüpdatet: 3 juni 2023

Smoorverliefd waren ze: Stefan de Vrij en Marloes Buitelaar. De verdediger had sinds 2010 een relatie met de lieve blondine, luisterend naar de naam Marloes. In het voorjaar van 2016 besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. ,,Er is geen ruzie in het spel, maar de koek was gewoon op”, stelde de vader van De Vrij tegenover Shownieuws.

De Vrij is anders dan veel andere voetballers. Nuchter, intelligent, soms zelfs een tikkeltje schuchter. Hij voltooide het VWO tijdens zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. Zowel de roots van Stefan als die van Marloes liggen in de regio Rijnmond. De Vrij komt uit Oudekerk aan de IJssel, waar hij in de jeugd speelde van vv Spirit. Marloes komt uit Krimpen aan de IJssel.

vriendin stefan de vrij

Dat de soms wat stil overkomende Stefan de Vrij wel degelijk attent en aanwezig is in vertrouwd gezelschap bleek in 2012, toen hij Marloes verraste met een romantische ring vanwege hun 2-jarig verkering. In 2013 steunde Marloes haar Stefan, die bekende af en toe met een psycholoog te praten, intensief toen hij zijn aanvoerdersband verloor bij Feyenoord. Trainer Ronald Koeman nam het hem kwalijk dat hij buiten de club om ook voor zichzelf trainde. Inmiddels maakt De Vrij zich daar niet druk over, want hij verdiende een transfer naar Lazio Roma.

Marloes Buitelaar vriendin van Stefan de Vrij

Stefan en Marloes zijn goed goed bevriend met Ron Vlaar en zijn ex-vriendin Yvonne Neefjes. Ook oud-tennisser Raemon Sluijter en zijn pokerende hockeymeisje Fatima Moreira de Melo behoren tot hun zeer goede vriendenkring. Het stel eet regelmatig samen. De Vrij en Marloes waren ook aanwezig toen Raemon Sluijter door het tv-programma Bananasplit, die een complot smeedden met Fatima, in de maling werd genomen in een restaurant. Zie de video daarvan onderaan deze pagina.

Marloes is net als Stefan nuchter. Ze kan haar liefde voor haar voetballende vriend echter nauwelijks onder stoelen of banken steken en plaatst met regelmaat tweets en foto’s op haar sociale media, zoals Facebook en Twitter. Op Twitter vertelt ze bovendien de wereld welke enige series, films en concerten ze zoals bezoekt. Zelf volgt ze aan Hogeschool Schoevers een opleiding tot directiesecretaresse. Stefan en Marloes hebben samen een hond.

Marloes Buitelaar de vriendin Stefan de Vrij

1 comment