Spelersvrouw.nl

Wie is de partner van Sari van Veenendaal?

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 december 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Sari van Veenendaal heeft een vriend of vriendin. De doelvrouw van het Nederlands voetbalelftal en topclub Atlético Madrid houdt haar geliefde echter zorgvuldig uit de schijnwerpers van de media.

Inhoudsopgave

Partner Sari van Veenendaal

Sari van Veenendaal kiest er bewust voor om haar privéleven erg geheim te houden. “Mijn familie en vrienden wil ik niet in de aandacht zetten. Mijn bekendheid hangt samen met wat ik doe”, vertelde ze al eens in het Algemeen Dagblad.

“Ik heb de verantwoordelijkheid om die bekendheid te gebruiken om het vrouwenvoetbal te promoten en jonge meiden te inspireren. Dat voelt als iets prachtigs. Ik doe dat met hart en ziel. Maar mijn Instagram staat dus niet vol met foto’s van familie en vrienden. Alleen mijn zus wel. Mijn ouders, vriendinnen en partner niet. Ik wil niet dat mijn aandacht hun aandacht wordt.”

© Instagram

Vriend of Vriendin Sari van Veenendaal woont in Nederland

Haar partner woont overigens niet in het Spaanse Madrid, waar Sari keept voor Atlético, maar ‘gewoon’ in Nederland. “Dat was ook al zo toen ik bij Arsenal speelde en in Engeland woonde. Voetbalsters in Nederland gaan naar het buitenland om de beste te worden.”

“Mannen nemen hun hele gezin mee. Zo werkt dat bij ons niet.” We weten dus wel dat Sari van Veenendaal al zeker twee jaar samen is met haar vriend of vriendin.

Sari van Veenendaal keepster Nederlands vrouwenelftal

Sari van Veenendaal is de laatste jaren uitgegroeid tot misschien wel de beste vrouwelijke keeper van de wereld. Bij Arsenal Women FC kwam ze in 2018 niet veel tot spelen, maar na een enorm indrukwekkende periode in het Nederlands vrouwenelftal pikte Atlético Madrid haar in 2019 op. Bij de Colchoneros is ze vaste eerste keuze.

Zo werd ze door de FIFA al benoemd tot The Best FIFA Women’s Goalkeeper, op het grote gala in november. Wie haar vriend of vriendin ook moge zijn, hoe dan ook is hij of zij ongetwijfeld apetrots op Sari van Veenendaal!