Spelersvrouw.nl

Laila Smits vriendin van Mike van den Meulenhof

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Laila Smits is de vriendin van Mike van den Meulenhof, doelman van PSV en jeugdinternational van Oranje.

Inhoudsopgave

Laila Smits vriendin Mike van den Meulenhof

Laila Smits is al bijna twee jaar de vriendin van Mike van den Meulenhof. De knappe brunette is een echte dierenliefhebber. Zo houdt ze van honden en rijdt ze al van kleins af aan paard. Op een behoorlijk hoog niveau tegenwoordig, zelfs. Met enige regelmaat wint Laila prijzen op haar trouwe viervoeter.

Ze rijdt dressuur Craecken Stables, op Stal de Craecken in Amsterdam. Dat betekent dus dat ze voor haar werk telkens vanuit haar woonplaats in Noord-Brabant naar de hoofdstad van het land moet reizen.

Laila Smits talentvol paardrijdster

“Dat kwam eigenlijk toevallig”, legde Laila al eens uit aan Horses.com. “Egbert Kaak (eigenaar Stal de Craecken, red.) zag mijn paard James op wedstrijd lopen en vroeg of hij te koop was. Binnen anderhalve week had hij James naar Amerika verkocht en werkte ik bij Egbert op stal.”

“Ik heb hier zoveel goede paarden te rijden, en door Egbert ben ik zelf in mijn rijden echt een klasse omhoog gegaan.” Vriend Mike van den Meulenhof mag dus trots op haar zijn.

Mike van den Meulenhof doelman PSV en Jong Oranje

En andersom geldt dat zeker ook, want Mike is flink aan zijn weg aan het timmeren bij PSV. Namens de beloftenploeg maakte hij het afgelopen seizoen veel minuten in de Keuken Kampioen Divisie, en volgend jaar wacht vermoedelijk een rol als derde doelman in de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

Niet voor niets zit Van den Meulenhof steevast bij Jong Oranje en mocht hij onlangs zijn contract verlengen in het Philips Stadion. Voor zowel Mike als vriendin Laila Smits lonkt een rooskleurige toekomst. Zowel op het gebied van de liefde, als op het gebied van de sport!

https://www.instagram.com/p/Bva5ERdh9wQ/

https://www.instagram.com/p/BlRFk8iFNeV/

https://www.instagram.com/p/BwT1lozBWOI/