Spelersvrouw.nl

Dit is de bekende moeder van Xavi Simons

Dit is de bekende moeder van Xavi Simons.v1

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 24 juli 2023

Xavi Simons, maakte vorige seizoen veel indruk bij zijn oude club PSV. Hij wordt al jaren gezien als één van Nederlands grootste talenten.

De aanvaller maakte zo veel indruk dat hij terug werd gehaald door Paris Saint-Germain. De voetballer die momenteel 40 miljoen euro waard is, werd teruggehaald voor vier miljoen euro. Dit stond in het contract vermeld. De club uit Frankrijk heeft het supertalent verhuurd aan RB Leipzig.

De aanvaller houdt zijn privéleven het liefst buiten de spotlights. Inmiddels,  weten we wel wie zijn moeder is, en dat is geen onbekende.

Peggy Simons is de moeder van Xavi Simons. Op 20 april 2003 zette Peggy Simons haar tweede zoon Xavi Simons op de wereld. Oud-profvoetballer Regillio Simons is de vader van de voetballer van RB LeipzigNog steeds is de moeder van Xavi Simons zijn grootste fan.

Over het leven van Peggy is weinig bekend, wel weten we dat ze altijd met haar zoon is meegereisd. Ze hebben dus al in Barcelona en Parijs gewoond. Momenteel wonen ze in Eindhoven.

Inhoudsopgave

De vader van Xavi Simons 

De 50-jarige Regillio Simons is de vader van supertalent Xavi Simons. Wellicht dat jullie hem nog kennen als oud-spits van onder andere Nac Breda, TOP Oss en Telstar.

Inmiddels staat Regillio bekend als ‘de vader van’, dit vindt zij zelf helemaal niet erg. Hij is erg trots op zijn zoon, wat hij al bereikt heeft. Dat hij zijn zoon coacht is niet zo gek, Regillio Simons werkt als assistent-trainer van  Volendam.

Voordat Xavi Simons bij FC Barcelona ging voetballen, was Regillio jeugdtrainer bij Ajax, de club waar hij ook in de jeugd voetbalde. 

Faustino is de broer van Xavi Simons
© Instagram @faustinosimons

Zijn broer Faustino

Faustino is de oudere broer van Xavi. Hij is op dit moment 27 jaar oud en bezoekt elke wedstrijd van PSV. Omdat zijn jongere broertje bij PSV voetbalde, ging hij daar ook wonen. De kans is groot dat Xavi’s oudere broer Faustino nu in Leipzig woont.

Toen zijn jongere broertje bij FC Barcelona voetbalde, heeft Faustino hem geholpen om met beide benen op de grond te blijven. Dat is goed gelukt.