Spelersvrouw.nl

Pilar Rubio de vrouw van Sergio Ramos

Pilar Rubio de vrouw van Sergio Ramos

Pilar Rubio is de vrouw van Sergio Ramos. Ze zijn samen sinds 2012. Op dit moment wonen Pilar en Sergio, samen met hun kinderen, in het mooie Parijs. Hier voetbalt hij momenteel. Pilar Rubio, werkt in Spanje als model en tv-presentatrice. Het stel staat continu in de spotlights. Ze trouwden in 2019 en zijn dolgelukkig met elkaar.

Sergio Ramos is een Spaanse voetballer geboren op 30 maart 1986 in de Spaanse plaats Camas. Hij speelt doorgaans als centrale verdediger en is de schrik van bijna iedere spits.

Met zijn ruim 600 wedstrijden voor de Koninklijke, is hij met recht een absolute ‘clubheld’ te noemen. Naast de verschillende successen die Ramos wist te behalen met Real, werd hij in 2010 wereldkampioen in de pijnlijk voor Nederland verloren wedstrijd en zowel in 2008 als 2012 Europees kampioen.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Sergio Ramos

Hoewel Sergio Ramos bijna 700 wedstrijden speelde in het shirt van Real Madrid, begon zijn carrière ergens anders. Sergio Ramos is afkomstig uit de jeugd van Sevilla, de club waar hij vervolgens ook zijn eerste officiële wedstrijden speelde in de hoogste regionen van het voetbal.

Veel wedstrijden speelde hij er overigens niet. In de twee seizoenen dat Ramos voor deze club speelde, kwam hij tot 39 officiële duels, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

De overstap naar Real Madrid

Na twee seizoenen Sevilla, klopte de Madrilenen op de deur. Ramos maakte vervolgens in augustus 2005 voor 27 miljoen euro de overstap naar Real waar hij rugnummer 4 kreeg toegewezen. Na verschillende wedstrijden voor de club te hebben gespeeld, werd hij uiteindelijk een vaste waarde en droeg hij zelfs enige tijd de aanvoerdersband.

Hij won van Real ongekend veel prijzen, met als absolute hoogtepunt natuurlijk het winnen van maar liefst 3 keer op rij de Champions League. Daarnaast werd hij 5 keer kampioen van Spanje en won meermaals de Copa del Rey en ook de Supercopa, het andere prestigieuze toernooi van Spanje.

Ramos is met z’n 671 wedstrijden voor Real Madrid waarin hij 101 keer doel trof dus een absolute ‘mister’ Real Madrid te noemen.

Paris Saint-Germain

Na een prachtige periode bij Real Madrid besloot Ramos om in 2021 de overstap te maken naar PSG. Hoewel hij er al even onder contract stond, liet zijn debuut door een vervelende blessure lang op zich wachten. Op 28 november 2021 maakte hij voor het eerst zijn opwachting in het shirt van PSG.

Bij Paris Saint-Germain speelt hij samen met onder meer: Neymar, Kylian Mbappé en Marco Verratti.

De interlandcarrière van Sergio Ramos

Sergio Ramos was niet alleen één van de sterkhouders bij Real Madrid, maar uiteraard ook bij de nationale ploeg. Hij is al vanaf 2005 een vaste waarde gebleken en draagt eveneens met enige regelmaat de aanvoerdersband.

Zijn ongekende honger naar succes bracht hem tot inmiddels 180 interlands in 2022, waarin Ramos 23 keer wist te scoren. Zijn absolute hoogtepunten met de nationale ploeg beleefde hij natuurlijk in 2008 waarin ze het EK wisten te winnen eveneens als in 2012. In 2010 schreven ze ten koste van Nederland het WK op hun naam.

Pilar Rubio & Sergio Ramos

Pilar Rubio, de vriendin van Sergio Ramos is geboren op 17 maart 1978. Ze is bekend als Spaanse verslaggever en presentator. Sinds 2012 zijn Pilar Rubio en Ramos samen en trouwde in 2019. Ze hebben samen twee kinderen, Marco en Sergio.

Pilar Rubio maakte furore toen ze als model aan de slag ging. Daarnaast speelde Pilar Rubio ook in verschillende reclamespotjes van allerlei grote merken.

Pilar Rubio Social Media

Door haar modellenwerk en ook haar werk als presentatrice is ze ook op Instagram alles behalve een onbekende. Met haar ruim 8 miljoen volgers deelt ze lief en leed.

Van de meeste prachtige foto’s in lingerie tot foto’s met haar gezin op vakantie. Pilar Rubio is dus zeker een absolute powervrouw te noemen! Hier vind je de link naar haar Instagram.