Spelersvrouw.nl

Ester Giordano de vriendin van El Shaarawy

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 augustus 2022

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Ester Giordano de vriendin van El Shaarawy. Het stel is al jaren samen. Stephan El Shaarawy is een Italiaanse voetballer die is geboren op 27 oktober van het jaar 1992. Hij speelt als aanvaller en maakte al op jonge leeftijd in 2012 zijn debuut in de nationale ploeg van Italië. Toen Stephan El Shaarawy net 16 was, maakte hij zijn debuut in de serie A voor Genoa.

Dit was van korte duur. Slechts 3 wedstrijden droeg hij het shirt van Genoa, waarna hij in 2010 werd verhuurd aan Padova. In zijn periode bij Padova, waar hij in 29 wedstrijden 9 keer tot scoren wist te komen, werd de interesse gewekt door AC Milan. AC Milan besloot daarop 50% van de transferrechten van Stephan El Shaarawy over te nemen van Genoa wat een waarde vertegenwoordigde van 10 miljoen euro. 

Inhoudsopgave

De eerste jaren van Stephan El Shaarawy 

Nadat Stephan El Shaarawy door zijn vorige club Genoa werd verkocht aan AC Milan werd hij in 2012 tweede tijdens de verkiezing van de Golden Boy Award. De eerste plek moest hij overlaten aan Isco. Nadat Stephan El Shaarawy van 2011 – 2015 in Milaan tot 21 doelpunten wist te komen in 82 wedstrijden, werd hij tussentijds verhuurt aan achtereenvolgens AS Monaco (15 wedstrijden) en AS Roma (16 wedstrijden).

Bij AS Roma wist Stephan El Shaarawy dusdanig indruk te maken, door in 16 wedstrijden 8 keer te scoren dat AS Roma de optie tot koop lichte in het huurcontract. AS Roma betaalde zo’n 13 miljoen euro voor Stephan El Shaarawy, waar hij in de periode van 2016 – 2019 in 105 officiële duels tot 29 doelpunten wist te komen. Hij speelt momenteel weer bij AS Roma. Hij is teamgenoten met Georginio Wijnaldum, Paulo Dybala, Tammy Abraham en Cris Smaling.

Interlandcarrière van Stephan El Shaarawy

Stephan El Shaarawy maakte op 15 augustus 2012 zijn debuut voor de nationale ploeg van Italië. Hierin mocht hij invallen in de oefenwedstrijd tegen Engeland. Inmiddels staat de teller voor Stephan El Shaarawy op 29 interlands (2022) en wist hij 6 keer het net te vinden. Stephan El Shaarawy is nooit echt een vaste waarde gebleken in de Azzuri en moest het regelmatig doen met een invalbeurt.

Ester Giordano de vriendin van El Shaarawy

Ester Giordano is een Personal Assistant bij een grote multinational. Waar ze jarenlang onder de radar leefde, kwam ze door haar relatie met El Shaarawy ineens in de spotlight te staan. De op 23 oktober 1990 geboren Giordano is net als Shaarawy Italiaans. El Shaarawy is niet de eerste ster waar Ester Giordana mee verscheen. De twee zijn nog niet erg lang samen, wat blijkt uit het feit dat Ester Giordano in 2020 meedeed aan de Italiaanse versie van Temptation Island als verleidster.

Socials Ester Giordano de vriendin van El Shaarawy

Ester Giordano is op Instagram een ware hit. Met haar bijna 300.000 volgers, deelt ze regelmatig grote delen van haar privéleven. Zo zien we vooral de luxueuste kiekjes waaraan te zien is dat ze het absoluut naar haar zin heeft in haar ‘nieuwe’ leven. Met haar bijna 300.000 volgers weet Ester Giordano met een gemiddelde gesponsord bericht de nodige extra euro’s in het laatje te brengen. Kortom, een influencer pur sang dus!