Spelersvrouw.nl

Kirsten Schilder is de vrouw van Nick Schilder

Kirsten Schilder is de vrouw van Nick Schilder

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 augustus 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Nick Schilder en Kirsten schilder zijn al sinds 2002 samen. Ze zijn getrouwd op 26 juni 2016. Goede vrienden als Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer waren er blij. Hun bruiloft vond plaats op Ibiza. Het stel was al verloofd in 2015. Het heeft ruim één jaar geduurd voordat hun ‘droom’ werkelijkheid werd.

Samen hebben ze drie kinderen: Julia, Nikki en Julian. Het gezin woont in een moderne villa in Volendam. Volendam, is de geboorteplaats van Nick Schilder. Kirsten Schilder is geboren in Amsterdam, maar verhuisde al vroeg naar Monnickendam. Zij heeft geen broers en zussen.

Kirsten Schilder zorgt fulltime voor de kinderen. Nick Schilder zorgt voor het financiële gedeelte. Sinds kort is Kirsten Schilder gaat binnenkort weer aan het werk. Ze is van plan om te gaan vlogen en schrijfworkshops te geven. Wanneer de kinderen wat groter zijn, wil ze weer gaan werken. Echter, is dit niet nodig. Met het inkomen van Nick hebben ze meer dan genoeg geld om van te leven.

Inhoudsopgave

Nick & Simon

Nick en Simon zijn niet meer weg te denken uit de showbizz wereld. Voordat ze hun eerste liedje uitkwam, speelden ze al samen. Voor het eerst speelden ze samen op hun eigen schoolfeest. Het eerste optreden was al een groot succes, toen ze in 2006 hun eerste single ‘steeds weer’ uitkwam, braken ze definitief door.

Daarna is het duo steeds populairder geworden. Samen met Kees Tol waren ze te zien in het televisieprogramma van Jan Smit. Hierdoor werd het duo voor het eerst bekend bij het grote publiek. Ze maakten méér dan 80 liedjes. 

Hiervan werden er méér dan 15 een gouden plaat. Naast muziek maken, waren Nick en Simon coaches bij The Voice of Holland. Het duo gaf in augustus aan dat ze een solocarrière wel zagen zitten. Hier schrokken veel mensen van. Op dit moment is het duo gelukkig nog samen.

Ze zijn nog steeds te boeken. De kosten? Vanaf 22.500 euro per uur exclusief BTW en boekingskosten. Met twee uur werken verdient het duo méér dan één modaal jaarsalaris.

© Instagram

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is geboren op 15 juli 1983 in Amsterdam. Op dit moment is ze 39 jaar oud.  Ze is iets ouder dan Nick. Hij is momenteel 38 jaar. Kirsten is geboren in Amsterdam, maar verhuisde al vroeg naar Monnickendam. Hier is zij ook opgegroeid. Nadat ze haar Havo-diploma haalde wist ze het zeker, ze wou ‘juf’ worden.

Om deze reden ging ze naar de Pabo.  Ze volgde een deeltijdopleiding, omdat ze naast de opleiding werkte. Uiteindelijk lukte het haar om de opleiding versneld af te ronden. De eerste jaren heeft ze verschillende banen gehad. Toen de kinderen geboren werden, werd ze fulltime moeder. Momenteel pakt ze mondjesmaat het werk weer op. Ze geeft bijvoorbeeld schrijfworkshops.

© Instagram

Wat is het vermogen van de familie Schilder?

Nick Schilder en Kirsten Schilder hebben een geschat vermogen van 7 miljoen euro. We hoeven dus zeker geen medelijden met het stel te hebben. Wij verwachten dat het vermogen de afgelopen jaren nog gaat groeien. Tijdens de Coronacrisis ging het wat minder, maar volgens de laatste cijfers van hun bedrijf, gaat het ze voor de wind.