Spelersvrouw.nl

Annemarie Keizer is de vrouw van Simon Keizer

Annemarie Keizer is de vrouw van Simon Keizer

Simon Keizer, zullen de meeste kennen van Nick & Simon. Simon en Annemarie zijn al samen sinds 2004. Uiteindelijk trouwde ze in 2012. Momenteel heeft het stel twee kinderen: dochter Kiki en zoon Joa. Kiki, werd geboren in 2017. Hun tweede kindje ‘Joa’ werd eind 2021 geboren. Dit ging niet makkelijk, toen Annemarie corona kreeg, vreesde ze voor zijn leven. Uiteindelijk is de baby gezond ter wereld gekomen.

Annemarie Keizer en Simon Keizer komen allebei uit Volendam. Nick Schilder, Jan Smit en Kees Tool zijn andere BN’ers die oorspronkelijk uit dit vissersdorpje komen. Door het enorme succes van Simon, heeft het gezin een kapitale villa in Volendam kunnen kopen. Sinds ze deze woning gekocht hebben, is het in zijn geheel verbouwd. Allemaal naar wens van Annemarie Keizer

Inhoudsopgave

Nick en Simon

Nick en Simon zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Toch, gaven beide zangers aan in augustus 2022 open te staan voor een solocarrière. Iets wat te de meeste mensen totaal niet zagen aankomen. Voordat hun debuutalbum in 2008 uitkwam, speelden het duo al samen. Ze speelden al samen sinds de middelbare school. Hun eerste optreden was al een groot succes. Daarna is het steeds beter gegaan met de twee. Ook financiële ging het duo er flink op vooruit. Het duo was vaak te zien in de realityserie van vriend Jan Smit. Het duo brak uiteindelijk door met het nummer: Steeds weer.

Nadat ze dit nummer hadden uitgebracht, ging het de goede kant op.  Hun debuutalbum werd een enorm succes. Verschillende liedjes gingen ‘platina’, er werden veel cd’s verkocht en ze hadden meer optredens dan ooit. In de loop van de jaren hebben steeds meer liedjes geschreven. Het grootste deel hiervan kwam terecht in de top 40.  Het meeste succes hadden ze met het liedje ‘open je hart’.

 

Annemarie keizer

Annemarie keizer, is een geboren Volendammer. Zij heeft in de afgelopen jaren verschillende ‘nare’ dingen meegemaakt. Zo was Annemarie Keizer in een café toen er een brand uitbrak. Zij liep toen tweedegraads brandwonden op. De brand vond op nieuwjaarsnacht 2000 op 2001 in café het hemeltje. 14 jongeren overleefden de brand niet en er waren honderden zwaargewonden. Simon Keizer, was ook in het café op het moment van de brand. Hij is niet gewond geraakt.

Ze kwam er in 2009 achter dat ze een goedaardige tumor zo groot als een tennisbal in haar lever. De tumor is toen erg snel verwijderd, omdat ze bang waren dat de tumor kwaadaardig ging worden. Dit was een erg zware tijd voor Simon en Annemarie. Op dit moment is Annemarie eigenaar van baby platform Kiki’s Favourites. Voor de rest doet ze veel met social media. Dit alles levert een leuk zakcentje op, toch blijft Simon de groot verdiener.

Vermogen van Simon Keizer en Annemarie Keizer

Met een geschat gezamenlijk vermogen van 7 miljoen euro hoef je geen medelijden te hebben met de familie Keizer. Simon, is al enorm lang actief in de showbizz en heeft in de loop van de jaren een vermogen verdiend.