Spelersvrouw.nl

WOW! Dit zijn de 5 BLONDE ex-vriendinnen van MAX VERSTAPPEN + FOTO’S

Max Verstappen verslijt haast sneller zijn vriendinnen dan de banden om zijn Formule 1-wagen. De Limburgse racebelofte had afgelopen jaren relaties met onder meer Joyce Godefridi, Sabre Cook, Mikaela Ahlin-Kottulinsky, Roos van der Aa en Maxime Pourquié. Ze hebben één belangrijke overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk blond en beeldschoon!

Verstappen heeft niet alleen de race-genen van zijn vader Jos geërfd, ook diens liefde voor mooie vrouwen zit in hun beider DNA. Het is alleen niet te hopen dat Max net zo omspringt met zijn ex-vriendinnen als zijn vader Jos, die in het verleden beschuldigd werd van het hebben van losse handjes en hij zou op een ex zijn ingereden. Afijn, tijd om het oog te richten op de knappe dames waarmee Max het in zijn prille Formule 1 carrière reeds aanlegde.

Inhoudsopgave

Max Verstappen had relatie met Mikaela Ahlin-Kottulinsky

Aanvankelijk koos de Limburger nog vooral voor meisjes die net als hij van racen hielden. Tot zijn vijftiende was Sabre Cook zijn vriendin, daarna volgde Mikaela Ahlin-Kottulinsky, een Zweedse blondine. ,,Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, bezorgde jij me een glimlach op mijn gezicht”, schreef Verstappen hotel-de-botel bij de foto van zijn toenmalige verovering. Desondanks gingen ze in juni 2016 als goede vrienden uit elkaar.

Vader Jos ontkent verkering Max met Joyce Godefridi

Kort na de breuk met Mikaela werd Neerlands Formule 1 hoop reeds gespot met Joyce Godefridi, een Vlaamse mooie dame. Joyce Godefridi is uiteraard blond en werkt als model, maar studeert tevens aan de Hogeschool van Leuven. Vader Jos Verstappen ontkende echter dat zijn zoon een nieuwe vlam aan zijn hengel had.

Kortstondige liefde met Roos van der Aa

Opnieuw blond en opnieuw prachtig. Met Roos van der Aa beleefde Max Verstappen naar verluidt een kortstondige liefde. Ze bezocht de Limburger in zijn chique appartement in Monaco waar een foto van de tortelduifjes haast weer werd verwijderd van Instagram. Waar je Roos van zou kunnen kennen? Nou, ze komt uit Tilburg en heeft een beautyblog.

Maxime Pourquié is de huidige vriendin van Max Verstappen

Eind 2016 breekt Max met zijn traditie. Ditmaal is zijn vriendin Maxime Pourquié niet blond, maar een stijlvolle brunette. Max heeft een relatie met Maxime Pourquié, afkomstig uit Rotterdam. Ze is een hockeymeisje en geeft training aan de Engelse Highschool. En ze plaatst heerlijke foto’s op haar Instagram.

 

Een bericht dat is gedeeld door @sheknowsgossip op