Spelersvrouw.nl

Veronica Ciardi is de vriendin van Federico Bernardeschi

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 augustus 2022

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Veronica Ciardi is de prachtige vriendin van Fedrico Bernardschi. Het stel ontmoete elkaar voor het eerst in 2016. Niet veel later kregen ze een relatie. In de begin jaren liep de relatie niet altijd op rolletjes. Naarmate de tijd is gevorderd, ging het steeds beter met het stel. Veronica Ciardi is een bekende tv-actrice. Federico Bernardeschi is een Italiaanse voetballer geboren op 16 februari 1994 die fungeert als vleugelspeler bij Juventus

Juventus nam Federico Bernardeschi in 2017 over van Fiorentina en tekende bij Juventus een contract tot medio 2022. Federico Bernardeschi kwam in de jeugd uit voor ACF Fiorentina, dat hem in het seizoen 2013/2014 verhuurde aan FC Crotone, dat ten tijde dat Federico Bernardeschi daar speelde in de Serie B actief was.

Zijn debuut in het betaalde voetbal was op 8 september 2013. Hij kwam na ongeveer driekwart wedstrijd in het veld voor Soufiane Bidaoui. Nadat hij was ingevallen, wist FC Crotone een 2-1 achterstand om te buigen naar een 2-2 gelijkspel, waardoor ze met een punt op zak terug naar huis konden.

Inhoudsopgave

Zijn doorbraak bij Juventus

Nadat Federico Bernardeschi 39 wedstrijd speelde voor FC Crotone keerde hij terug naar Juventus, waar hij vervolgens tot 64 wedstrijden wist te komen in 5 seizoenen, waarin hij 6 keer scoorde. Hij diende bij Juventus zijn 5 jarige contract uit nadat ze in 2017 maar liefst 40 miljoen euro voor Federico Bernardeschi hadden betaald. Ondanks het feit dat Federico Bernardeschi een groot talent bleek te zijn, is het er als je het de kenners vraagt nooit echt uitgekomen. Nadat in 2022 zijn contract door Juventus niet werd verlengd, vertrok hij transfervrij naar het Canadese Toronto.

Interlandcarrière van Federico Bernardeschi

Federico Bernardeschi komt sinds 2016 uit voor de nationale ploeg van Italië. Op 24 maart van dat jaar maakte hij onder leiding van Antonio Conte zijn debuut. Zijn eerste goals wist hij te maken op 11 juni 2017. Hierin scoorde hij maar liefst twee keer, tegen het veel mindere Liechtenstein in een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 dat thuis werd gespeeld. In het Italiaanse elftal speelt hij samen met sterren als El Shaarawy, Ciro Immobile en Gianluigi Donnarumma.

Vriendin Federico Bernardeschi

De vriendin van Federico Bernardeschi is de beeldschone actrice Veronica Ciardi. De beginjaren van de relatie tussen de 36-jarige Ciardi en Bernardeschi liep de eerste periode flink stroef. De eerste ontmoeting tussen beide was in 2016. Doordat een wederzijdse vriend de beide aan elkaar voorstelde bleek het direct liefde op het eerste gezicht. Nadat Bernardeschi en Veronica Ciardi ruim een jaar hadden gedate, werd er in 2017 besloten om uit elkaar te gaan. 

Federico Bernardeschi en Veronica Ciardi opnieuw bij elkaar

Nadat Federico Bernardeschi en Veronica Ciardi ruim twee jaar uit elkaar zijn geweest, liepen ze elkaar in 2019 opnieuw tegen het lijf. Ze besloten om hun relatie een nieuw leven in te blazen en kregen samen een kind. 

Wie is Veronica Ciardi wat is haar nationaliteit?

Veronica Ciardi is de vriendin van Federico Bernardeschi en is geboren op 13 juli 1985. Ze is geboren in de italiaanse stad Rome en draagt dus net als Federico Bernardeschi de Italiaanse nationaliteit. Ze is 9 jaar ouder dan Federico Bernardeschi en is naast actrice ook professioneel model. 

Veronica Ciardi Socials

Veronica Ciardi telt op Instagram maar liefst 177 duizend volgers en plaats regelmatig allerlei verschillende kiekjes zowel privé als van haar modellencarrière. Veronica Ciardi is te volgen onder de naam missciardi Ook op facebook is ze te vinden onder de naam Veronica Ciardi. Echter is niet bekend of ze deze Facebookpagina ook daadwerkelijk zelf in eigen beheer heeft.