Spelersvrouw.nl

Milena de vriendin van Joaquin Fernandez

Milena is de vriendin van Joaquin Fernandez, een Uruguayaanse voetballer die in de zomer van 2020 een contract tekende bij sc Heerenveen. De twee zijn al jarenlang samen en het is dus ook geen verrassing dat Sonia met haar vriend Joaquin mee verhuisde naar Nederland. Echter heeft hij GEEN wedstrijd gespeeld voor Heerenveen en vertrok hij een seizoen later naar Montevideo City.

Inhoudsopgave

Sonia Lopez vriendin Joaquin Fernandez

Dat Milena stapelgek is op haar vriend Joaquin Fernandez moge duidelijk zijn. Ze verhuisde dan ook vrij snel na de transfer van haar vriend mee naar Nederland. Op de sociale media is Milena echter niet actief: wellicht dat ze bewust de schijnwerpers vermijd, en alle aandacht liever aan haar geliefde schenkt.

Joaquin Fernandez was basketballer

Dat Joaquin Fernandez inmiddels een voetballer op Eredivisie-niveau is, is toch enigszins opmerkelijk. Lang leek hij immers nog voor een carrière in het basketballen te gaan.

Hij besloot te switchen naar het voetbal, begon op het vijfde niveau van Uruguay en werd uiteindelijk een belangrijke speler van de nationale grootmacht Atlético River Plate.

Joaquin Fernandez voetballer sc Heerenveen

In de zomer van 2020 volgde een ultieme bekroning voor het lef van Joaquin Fernandez om het perspectief op een rooskleurige toekomst als basketballer in te ruilen voor zijn nieuwe passie voetbal: hij tekende namelijk tot medio 2023 bij sc Heerenveen.

Directeur Gerry Hamstra van de Friezen was maar wat blij met de komst van de linkspoot, zo zei hij tijdens de perspresentatie – waar vriendin Milena uiteraard ook bij was -. “Iedereen weet dat we op zoek waren naar een linker centrale verdediger. Via ons netwerk zijn we bij Joaquin terechtgekomen. Hij is een sterke en voetballende verdediger die over de juiste agressie beschikt. We zijn blij dat hij ervoor gekozen heeft om bij ons zijn Europese avontuur aan te gaan”, aldus Hamstra.

En dat avontuur gaat Joaquin Fernandez natuurlijk aan samen met de liefde van zijn leven, vriendin Milena!