Spelersvrouw.nl

Cristiano Biraghi liefdesleven

Het liefdesleven van Cristiano Biraghi is niet zo succesvol als zijn voetbalcarrière. Op dit moment is Cristiano Biraghi vrijgezel.

Cristiano Biraghi is een Italiaanse voetballer geboren op 12 september 1992. Cristiano Biraghi speelt als linksback en verruilde het Italiaanse Pescara in juli 2018 voor het eveneens Italiaanse Fiorentina nadat deze club Cristiano Biraghi huurde van Pescara.

In zijn jeugd speelde Cristiano Biraghi voor Internationale, waar hij tussen 2003 – 2011 onder contract stond.

Gedurende deze periode werd hij in het seizoen 2007 – 2008 verhuurt aan AC Pro Sesto. Hoewel hij vanaf 2010 bij Internazionale een profcontract aangeboden kreeg, kwam hij in de beginjaren van zijn carrière niet tot speelminuten in het eerste elftal van Inter en werd hij regelmatig verhuurd.

Inhoudsopgave

Cristiano Biraghi bij Inter

Vanaf zijn eerste periode waarin hij bij Inter onder contract stond, werd hij achtereenvolgens verhuurt aan SS Juve Stabia waar de teller niet verder kwam dan 11 wedstrijden en het seizoen daarna aan AS Cittadella waar hij tot maar liefst 33 officiële wedstrijden kwam.

Deze laatstgenoemde club nam Cristiano Biraghi na zijn verhuurperiode in het seizoen 2013 – 2014 over en verhuurde hem aan Catania, waarin hij 23 officiële duels speelde. In 2014 werd Cristiano Biraghi opnieuw verkocht aan Inter dat hem vervolgens opnieuw verhuurde aan Chievo Verona en Granada.

Na deze periode nam Pescara de Italiaanse linksback over dat hem in het eerste seizoen 35 wedstrijden liet spelen en in z’n tweede seizoen verhuurde aan Fiorentina. Deze verhuurperiode bleek zo goed bevallen dat Fiorentina besloot Cristiano Biraghi over te nemen. Ook hier speelde hij één seizoen, waarna hij werd verhuurd aan Inter. 

Interlandcarrière Cristiano Biraghi

Zijn debuut voor het nationale team van Italië onder de 21 was op 17 november van het jaar 2012. Hij speelde als linksback in de oefenwedstrijd die met 2-1 werd gewonnen van Turkije. Zijn officiële debuut voor het eerste elftal van de nationale ploeg maakt Cristiano Biraghi in september 2018.

Het team stond toen onder leiding van Roberto Mancini. Cristiano Biraghi Maakte deel uit van de selectie die achtereenvolgens de nations leaguewedstrijden speelde tegen Polen en Portugal. Tijdens zijn debuut op 7 september tegen polen wist hij het net al bijna direct te vinden.

Toch heeft zijn eerste doelpunt en tot nu toe ook zijn enige doelpunt even op zich moeten laten wachten. In zijn 3e interland wist hij op 14 oktober 2018 het net te vinden in de wedstrijd die met 1-0 werd gewonnen van Polen. In het Italiaanse elftal speelt hij samen met onder andere: Moise Kean, Ciro Immobile, Gianluigi Donnarumma en Lorenzo Insigne.

Vriendin Cristiano Biraghi

Cristiano Biraghi heeft momenteel geen vriendin. Waar hij in het verleden wel eens een dame aan zijn zijde had, is dit de laatste jaren niet het geval. Uiteraard hoeft Cristiano Biraghi niet bang te zijn dat hij geen aandacht krijgt van de vrouwen.

Gezien het feit Cristiano Biraghi graag uit mag gaan, waar hij ook omringt wordt door veel prachtige vrouwen ontbreekt het hem aan niets. Toch heeft Biraghi de ware nog niet weten te vinden. Het is voor Biraghi nog even geduld hebben voordat hij daadwerkelijk zijn leven met iemand kan delen. Neem hier een kijkje op de Instagram van Cristiano Biraghi.