Spelersvrouw.nl

Scarlett Gartmann, de prachtige vriendin van Marco Reus

Scarlett Gartmann vriendin Marco Reus

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 april 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Marco Reus heeft een prachtige vriendin, die luistert naar de naam Scarlett Gartmann. Sinds begin 2016 zijn ze een koppel.

Hoe gelukkig Scarlett Gartmann ook lijkt op de foto’s met haar haast perfecte lach, haar leven kende ook diepe dalen. Zo is ze de dochter van Ralf Gartmann, een bordeelhouder uit Hagen. Toen Scarlett pas zeven jaar oud was, werd haar vader door in hun huis gevonden. Hij overleed aan een overdosis cocaïne. Ze zou overigens pas jaren later de ware reden horen waarom ze zonder vader opgroeide en woonde bij haar moeder en oma.

De mooie blondine vond afleiding in de paardensport, waar ze erg getalenteerd blijkt. ,,Paarden hebben me altijd houvast gegeven”, vertelt ze Bild am Sonntag. Ze is goed bevriend en een collegarijdster van Lissa Trebe Müller, de vriendin van Thomas Müller.

Marco Reus’ vriendin Scarlett Gartmann is tevens zeer succesvol als model en staat ingeschreven bij een hoogaangeschreven modellenbureau. ,,Ik hou van haar”, zegt Marco Reus over zijn beeldschone vriendin. ,,Het is me om het even wat haar vader en oom gedaan hebben, dat is me allemaal bekend.”

Vriendin Marco Reus: Scarlett Gartmann

Het is niet duidelijk waar Marco Reus zijn vriendin heeft leren kennen. Eerder had de spelbepaler van Borussia Dortmund en het Duitse nationale elftal sinds 2009 een serieuze relatie met Carolin Böhs. Ze woonden lang samen, maar in 2013 ging het stel echter uit elkaar. Daarna ging het gerucht dat de door veel vrouwen begeerde Reus zou daten met Sandra Schneiders, maar dat werd officieel tegengesproken. Met topmodel Scarlett Gartmann heeft Reus nu wederom een prachtvrouw aan zijn zijde.

Hoewel geboren in Dortmund maakte Reus voor het eerst faam bij Borussia Mönchengladbach. Hij doorliep wel de jeugdopleiding van Borussia Dortmund, gevolgd door enkele jaren bij Rot Weiss Ahlen. Sinds 2012 is hij de sterspeler van Borussia Dortmund. In 2015 verlengde hij zijn contract, waarmee hij ook een betwiste salarisverhoging naar tien miljoen euro per jaar afdwong. Dat zorgde voor scheve gezichten binnen de club, omdat hij daarmee het salarisplafond ver oversteeg.