Spelersvrouw.nl

Natacha Van Honacker, vriendin van Eden Hazard

Natacha Van Honacker vriendin Eden Hazard

Natacha Van Honacker is de vriendin van Eden Hazard. De speler van Chelsea heeft al sinds zijn jeugd een relatie met Natacha Van Honacker. Al op zijn negentiende werd hij voor het eerst papa met de geboorte van Yannis.

Inhoudsopgave

Natacha Van Honacker vrouw Eden Hazard

Natacha van Honacker is de vrouw van Eden Hazard. In april 2012 stapten ze in het diepste geheim in het huwelijksbootje, nadat ze vanaf hun veertiende een stelletje zijn. Het was liefde op het eerste gezicht. Toen Hazard voor Lille ging spelen, bleef Natacha eerst nog in België om haar school af te ronden. Op hun achttiende gingen ze samen in één appartement wonen.

Van Natascha wordt gezegd dat ze erg teruggetrokken en verlegen is. Ze houdt van koken en maakt het liefst pizza’s met verrassende ingrediënten. Daarnaast reist ze graag – New York is haar favoriete bestemming – en leest ze veel boeken. Ze speelt verder badminton en schaakt graag. Eden Hazard is een echte familieman, die thuis het gelukkigste is wanneer hij Natasha en zoons Samy, Leo en Yannis om zich heen heeft. Bij Chelsea heeft hij zelfs toestemming om in de namiddag een paar uur naar huis te gaan om bij zijn kinderen te zijn. “De coach weet ook dat hij anders toch niet de beste Hazard op het veld krijgt”, vertelde een oud-ploeggenoot eens aan Het Laatste Nieuws.

Hazard bekende al eens dat de mening van Natacha heel belangrijk is bij het uitstippelen van zijn carrière. Als zij wil dat hij naar Frankrijk gaat, staat hij open voor een transfer naar Paris Saint Germain.

Vriendin Eden Hazard: Natacha van Honacker

De creatieve aanvaller stelde verder vereerd te zijn door mooie woorden van zijn voormalige manager, José Mourinho. Daarbij streeft hij ernaar de beste voetballer ter wereld te worden. Zinedine Zidane is daarbij zijn voorbeeld: “Zoals Zinédine Zidane mijn voorbeeld was, hoop ik dat ik ook kinderen in België en de rest van de wereld kan inspireren. Zo heb ik als kleine jongen ook het meeste geleerd. Ik bekeek videocassettes van Zidane en van andere spelers om zaken op te steken.”

Hij bevestigt bovendien een stabiele persoonlijkheid te hebben: “Ik heb het imago van iemand die zich van niks iets aantrekt. Maar ik let op mijn voeding, slaap goed, kom altijd op tijd. Ik leef voor mijn vak. Discotheken zijn voor jongens van 18, op zoek naar een meisje. Ik ben 23 en vader van twee kinderen: wat heb ik in het nachtleven te zoeken? Ik vind mijn geluk thuis. Zonder mijn familie ben ik niets. Mijn gezin is de hoeksteen van mijn geluk.”