Spelersvrouw.nl

Natacha Van Honacker, vriendin van Eden Hazard

Natacha Van Honacker vriendin Eden Hazard

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 4 september 2023

Natacha Van Honacker is de vriendin van Eden Hazard. Eden, heeft al sinds zijn jeugd een relatie met Natacha Van Honacker. Al op zijn negentiende werd hij voor het eerst papa met de geboorte van Yannis.

Inhoudsopgave

Natacha Van Honacker vrouw Eden Hazard

Natacha van Honacker is de vrouw van Eden Hazard. In april 2012 stapten ze in het diepste geheim in het huwelijksbootje, nadat ze vanaf hun veertiende een stelletje zijn.

Het was liefde op het eerste gezicht. Toen Hazard voor Lille ging spelen, bleef Natacha eerst nog in België om haar school af te ronden.

Op hun achttiende gingen ze samen in één appartement wonen.

Van Natascha wordt gezegd dat ze erg teruggetrokken en verlegen is.

Ze houdt van koken en maakt het liefst pizza’s met verrassende ingrediënten.

Daarnaast reist ze graag – New York is haar favoriete bestemming – en leest ze veel boeken.

Ze speelt verder badminton en schaakt graag.

Eden Hazard is een echte familieman, die thuis het gelukkigste is wanneer hij Natasha en zoons Samy, Leo en Yannis om zich heen heeft.

Bij Chelsea had hij zelfs toestemming om in de namiddag een paar uur naar huis te gaan om bij zijn kinderen te zijn. “De coach weet ook dat hij anders toch niet de beste Hazard op het veld krijgt”, vertelde een oud-ploeggenoot eens aan Het Laatste Nieuws.

Van wereldster na de grootste miskoop ooit

De Belgische aanvaller Eden Hazard was bij Chelsea één van de beste spelers ter wereld. Hij behoorde met Neymar tot de beste buitenspelers ter wereld.

Op 1 juli 2019 nam Real Madrid de Belgische voetballer over voor 115 miljoen euro. Volgens transfermarkt.nl had hij op dat moment een marktwaarde van 150 miljoen euro.

Echter, wist hij de hoge verwachtingen niet waar te maken. Hij werd geteisterd door blessures en de aanvaller was continu te zwaar.

in 4 jaar speelde hij 54 wedstrijden, waarin hij 4 keer scoorde en 9 assist gaf.