Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Edgar Ié

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 3 maart 2023

Edgar Miguel Ié heeft een vriendin. De verdediger, die in augustus 2019 voor één jaar op huurbasis bij Feyenoord tekende, is al jarenlang erg gelukkig met haar.

Inhoudsopgave

Dit is de vriendin van Edgar Ié

De vriendin van Edgar Ié is niet iemand die de spotlights veel opzoekt. Hoewel manlief zeer regelmatig foto’s van haar op met name Instagram plaatst, heeft ze zelf bijvoorbeeld geen account op de sociale media.

Edgar Ié en zijn vriendin hebben een zoontje

Liever richt de getinte schoonheid zich op het opvoeden van hun kindje: zoontje Miguel, die medio 2018 voor het eerst het levenslicht zag.

Edgar Ié speler van Feyenoord

Edgar Ié en zijn vriendin hebben dankzij de voetbalcarrière van manlief al in de nodige landen gewoond. De in Guinee-Bissau geboren Portugees speelde in de jeugdopleiding van FC Barcelona en kwam daarna uit voor achtereenvolgend Villarreal, Belenenses, OSC Lille, FC Nantes (huur) en sinds 2019 Trabzonspor. De Turken huurden hem gelijk uit aan Feyenoord.

In november 2017 mocht Ié zijn interlanddebuut voor Portugal maken, tijdens de 3-0 oefenzege op Saudi-Arabië. Helaas voor hem bleef het daarbij, want verder dan die ene vuurdoop kwam het voor de nationale ploeg niet.

Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat zijn vriendin ontzettend trots is op Edgar Ié. We gaan er dan ook vanuit dat ze regelmatig op de tribunes van De Kuip te zien zal zijn, samen met hun zoontje Miguel.