Spelersvrouw.nl

Helen de Boer, vrouw van Frank de Boer

helen de boer vrouw van frank de boer ajax

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 maart 2015

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Al vijftien jaar is succestrainer Frank de Boer gelukkig met zijn vrouw Helen van Haren. Samen gingen ze naar Barcelona, Glasgow, Qatar en Milaan.

Tegenwoordig zijn ze gelukkig in Noord-Holland, waar Helen woonwinkel ‘Living-In by Helen de Boer‘ in Edam heeft en Frank de Boer al jaren succesvol trainer van Ajax is. Naar verluidt zou Frank zelfs regelmatig assisteren met klusjes bij de woonwinkel.

In stijlmagazine PTMD vertellen ze over hun relatie. Frank zegt gedurende zijn huwelijk met Helen wel veranderd te zijn: ,,Van een West-Friese boerenjongen die zijn rijst niet lust tot een Bourgondiër die naast Hollands ook Spaans en vloeiend Engels spreekt!” Ze hebben beiden een druk, maar fijn leven.

Helen de Boer, de vrouw van Frank de Boer

Helen: ,,Van mij mag Frank nog tien jaar bij Ajax blijven werken!” Frank, ooit opgeleid tot elektricien, vult aan: ,,In zekere zin hebben we minder tijd voor elkaar dan tijdens onze laatste twee jaren in Qatar. We zijn daarom veel thuis na werk. We gaan haast nooit uit eten, daar vinden de kinderen niks aan. In plaats daarvan genieten we ervan om thuis uitgebreid te tafelen, met een flesje wijn erbij. Dan komen we pas echt tot rust.” Helen: ,,Ja, we zijn wel een beetje huismussen geworden hè?”

En de voormalig Ajax-trainer is alles behalve een glamour-dier. Gewoon zelf de piepers op het vuur: ,,Degene die het eerst thuis is, kookt”, stelt Frank. Helen: ,,Maar het is niet zo dat we een blokje omlopen hoor, als we vroeg thuis zijn en geen zin hebben. We vinden koken allebei leuk. Vroeger was de verdeling wel anders. Dan zat ik elke dag te wachten met het eten tot Frank thuiskwam!” Frank: ,,Verder gaat alles vanzelf. We houden wel van een beetje rommel in huis, er mag hier geleefd worden.”

Frank en zijn blonde stijlbewuste vrouw hebben drie kinderen: Romy, Jackie en Beau. In 1999 trouwden ze, op een druiligere dag in Monnickendam.