Spelersvrouw.nl

Taban de vrouw van Boy Waterman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 3 maart 2023

Taban is de vrouw van Boy Waterman, een Nederlandse doelman van APOEL Nicosia op het mooie Cyprus. Eerder heeft de goalie onder contract gestaan bij onder anderen AZ, ADO Den Haag, sc Heerenveen en PSV.

Inhoudsopgave

Taban vrouw van Boy Waterman

Taban en Boy Waterman bezegelden hun liefde al met een sprookjesbruiloft, in Muiden. De weddingplanner van dienst, The Perfect Wedding, schrijft over die dag op hun website dat het plaatsvond in een kruitfabriek en dat er zeventig gasten aanwezig waren.

‘Voor het feest wilde het bruidspaar een sfeer hebben die veel gasten aan zou spreken. Ze kozen hierbij voor een enorme lounge ingericht met sisha’s, een poker- en blackjacktafel en een DJ die er een feestelijk geheel van maakte. Het bruidspaar heeft genoten van hun trouwdag en kijkt met mooie herinneringen terug naar deze dag’, valt er te lezen.

© Instagram

Boy Waterman beschuldigd van mishandeling door ex-vriendin

Dat Waterman tegenwoordig zo gelukkig is in de liefde is extra fijn omdat hij een nogal turbulent verleden heeft op liefdesgebied. De Telegraaf schreef in 2012 namelijk dat zijn ex-vriendin Thalita aangifte had gedaan van mishandeling. Dit zou in club Panama in Amsterdam plaatsgevonden hebben. De twee hadden al jarenlang ruzie en toen ze elkaar tijdens het uitgaan tegenkwamen zou Boy ‘haar tegen de muur aan gesmeten hebben’.

Ex Thalita heeft samen met Boy Waterman een zoontje, maar ‘Boy toonde totaal geen interesse in hem’. “Ik kan niemand dwingen een goede vader te zijn, maar een vrouw aanvallen omdat die lastige vragen stelt, dat is absoluut onacceptabel”, klapte ze destijds uit de school.

Boy Waterman doelman APOEL Nicosia

Inmiddels woont Boy samen met zijn vrouw Taban op Cyprus, waar hij keept voor APOEL Nicosia. Hij is voormalig jeugdinternational van Oranje en speelde ook al voor Ajax (jeugd), sc Heerenveen, AZ, ADO Den Haag, De Graafschap, Alemannia Aachen (Duitsland), PSV en Karabükspor (Turkije).

In 2017 vertelde Boy al aan ELF Voetbal dat hij met zijn grote liefde Taban samen erg gelukkig is op het eiland nabij Griekenland en Turkije. “Mijn vrouw en ik denken er ook aan om misschien hier een huis te laten bouwen, voor de toekomst. Onze zoon is nu twee jaar. Misschien dat we over een paar jaar wel terug gaan naar Nederland, maar voorlopig zitten we hier nog goed. Het enige wat ik mis is familie en vrienden. De rest is vervangbaar.”

Duidelijk is dat we Boy voorlopig nog niet terug gaan zien op Nederlandse bodem. Aan de zijde van vrouw Taban kan hij alle ellende met zijn ex vergeten en volop genieten van de liefde!