Spelersvrouw.nl

Silje Saetereng vriendin van Fredrik Midtsjo

Silje Saetereng is de vriendin van Fredrik Midtsjo, een Noorse oud-speler van voetbalclub AZ. De blondine was met haar geliefde mee verhuisd naar Nederland, waar ze inmiddels al jarenlang gelukkig waren samen. Inmiddels heeft Fredrik de transfer gemaakt naar het Turkse Galatasaray.

Inhoudsopgave

Silje Saetereng vriendin Fredrik Midtsjo

Silje Saetering mag gezien worden als de ware jeugdliefde van Fredrik Midtsjo. De eerste foto van hun samen die op de sociale media te zien is, dateert namelijk al van bijna zeven jaar geleden. Midtsjo was toen pas achttien lentes jong.

Vriendin Silje hoefde dan ook niet lang na te denken toen haar vriend in augustus 2017 bij AZ tekende: ze ging met vriendlief mee naar Nederland. Daar kochten ze samen hun eerste huis in hoofdstad Amsterdam.

© Instagram

Silje Saetereng en Fredrik Midtsjo hebben een zoontje

Een jaar later zetten de twee de volgende stap: Silje en Fredrik werden vader en moeder van hun eerste kindje: zoon Rune zag voor het eerst het levenslicht.

Fredrik Midtsjo speler AZ

Voordat Fredrik Midtsjo in 2017 naar Alkmaar kwam speelde hij in zijn geboorteland Noorwegen al voor Randheim IL, Sandnes ULF en de nationale grootmacht Rosenborg BK, de club waar hij als kind al fan van was.

De viervoudig international kostte AZ meer dan twee miljoen euro, maar dat is hij meer dan waard gebleken. De balveroverende middenvelder blinkt namelijk regelmatig uit in het AFAS Stadion, onder toeziend oog van zijn trotse vriendin Silje Saetereng en hun zoontje Rune.

Het contract van Midtsjo bij AZ loopt nog tot medio 2022 door, dus alles wijst erop dat het hechte trio nog wel even in Amsterdam en Alkmaar te bewonderen zal zijn. Een mooi en succesvol liefdesverhaal!