Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Thilo Kehrer?

Vriendin Thilo Kehrer

We weten dat Thilo Kehrer een vriendin heeft, alleen wie het is niet duidelijk wie ze is. De vriendin van Thilo Keher wil namelijk buiten de spotlights blijven. Ze is heel anders dan andere voetbalvrouwen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we nooit te weten komen wie de vrouw vna Thilo Kehrer is.

Thilo Kehrer is een Duitse voetballer geboren op 21 september 1996. Hij speelt als verdedigende middenvelder en is zijn carrière begonnen in de jeugd van TSG Tübingen, de plaats waar Thilo Kehrer ook is geboren.

Na hier 6 seizoenen in de jeugd te hebben gespeeld, werd hij opgepikt door SSV Reutlingen 05, waar hij ook 4 seizoenen speelde. Zijn ongekende prestaties bleven ook de grotere clubs in Duitsland niet onopgemerkt en zorgde ervoor dat in 2010 VfB Stuttgart aanklopte.

Hier speelde hij twee seizoenen, waarna hij vertrok naar Schalke 04. Bij deze club maakte Kehrer uiteindelijk ook zijn debuut in de hoofdmacht. 

Inhoudsopgave

De carrière van Thilo Kehrer

Na verschillende jeugdteams te hebben doorlopen, mocht Thilo Kehrer op 6 februari 2016 zijn officiële debuut maken in het eerste elftal van Schalke 04. In de eerste helft van het seizoen moest Kehrer het voornamelijk doen met een invalbeurt, maar dat veranderde in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016  –  2017 volledig.

Hij groeide uit tot een vaste waarde voor zijn team en maakte in dat deel van het seizoen op 1 april 2017 ook zijn allereerst doelpunt als profvoetballer. Zijn ongekende prestaties hebben ervoor gezorgd dat hij een transfer naar Paris Saint Germain wist af te dwingen dat in 2018 maar liefst 37 miljoen euro voor hem betaalde.

Uiteindelijk heeft Thilo Kehrer 59 wedstrijden gespeelde voor de club uit Gelsenkirchen, waarin hij 4 keer het net wist te vinden.

Het vertrek naar PSG 

Thilo Kehrer vertrok na 3 seizoenen bij Schalke te hebben gespeeld voor een enorm bedrag naar Frankrijk. In zijn eerste seizoen kwam Thilo Kehrer tot 40 wedstrijden, waarin hij 1 keer wist te scoren. In de seizoenen daarna werd de concurrentie voor Kehrer alleen maar groter.

Waarna ze besloten dat hij mocht vertrekken. Thilo Kehrer vertrok in 2022 naar het Engelse West Ham United dat met een nog éénjarig contract in Parijs 12 miljoen voor hem betaalde. 

Thilo Kehrer voor ‘die Mannschaft’

Thilo Kehrer speelde al voor verschillende jeugdelftallen van Duitsland. Zijn uiteindelijke debuut in het eerste elftal van zijn land liet echter nog even op zich wachten. Op 9 september van het jaar 2018 was het dan zover. Onder leiding van bondscoach Joachim Löw, mocht Kehrer zijn debuut maken in de oefenwedstrijd tegen Peru.

Uiteindelijk kwam het niet tot veel optredens. Hij speelde in de periode tussen 2018  –  2022 tot nu toe 9 wedstrijden, waarvan de meesten als invaller. In het Duitse elftal speelt hij samen met Manuel Neuer, Thomas Müller en Marco Reus.

De vriendin van Thilo Kehrer

Thilo Kehrer heeft een vriendin, maar wie dit is blijft tot nu toe onbekend. De vriendin van Kehrer heeft namelijk geen social media en er is verder ook niets over haar te vinden op het internet. Ze vindt het naar zeggen voldoende dat haar partner Thilo Kehrer volop in de belangstelling staat en blijft zelf het liefst onder de radar.