Annabel vriendin Riechedly

Annabel, vriendin van Riechedly Bazoer

Hij was hét toptalent van Ajax en werd gelinkt aan clubs als Barcelona, Chelsea, Manchester City en Bayern München. Hij koos voor VfL Wolfsburg. Maar de enige die hem daadwerkelijk wist te verleiden, is vriendin Annabel. Riechedly Bazoer heeft sinds eind 2015 een relatie met Annabel.

Ze leerden elkaar kennen in Eindhoven, waar Annabel ook woont en een nagelstudio heeft. ,,Mijn vriendin woont in Eindhoven”, vertelt Bazoer tegenover Helden. ,,Ze heet Annabel. Ik ken haar van mijn PSV-tijd, maar we zijn pas een paar maanden samen. Ze zit nog op school en heeft haar eigen nagelstudio. Toen ik nog bij PSV speelde was bij mij de vonk al overgeslagen, maar toen is het nog niks geworden tussen ons. Ik moest er echt moeite voor doen, maar daar hou ik wel van.”

In Eindhoven treft Bazoer ook zijn voormalige ploeggenoten Joshua Brenet en Rai Vloet, met wie hij nog altijd goed bevriend is. De ex-Ajacied zocht lange tijd naar de juiste vriendin. Tegenover Frank Evenblij noemde hij in het najaar van 2015 nog als reden dat hij geen vriendin heeft: ,,Ik wil graag zo lang mogelijk van mijn leven genieten…” Kort daarna sloeg opnieuw de vonk over tussen hem en Annabel. Hij openbaarde zijn liefde voor haar ook op Instagram, waar ze samen al te zien zijn op foto’s.

Annabel vriendin Richedley Bazoer

Annabel, die nog naar school gaat, heeft volle lippen, mooie lange blonde haren, blauwe ogen en een lichtgetinte huid. Waar zij opgroeide in Eindhoven, deed Bazoer dat in Utrecht: ,,Ik ben opgegroeid in een achterstandswijk in Zuilen. Na school voetbalde ik op een pleintje met mijn vrienden en broer Irchandly. Ik kreeg van mijn broer op mijn kloten als ik een duel verloor. Dat gevoel van toen neem ik nog steeds mee naar de wedstrijden. Op dat pleintje wordt nog steeds elke dag gevoetbald. Al die jonge jongens herkennen me. Als ik een rustige dag heb of vrij ben, ga ik nog weleens terug en trap ik een balletje mee. Ze vragen me soms hoe ik zo ver ben gekomen. Ik zeg altijd: elke dag op dat pleintje blijven voetballen. Het broertje van Wesley Sneijder, Rodney speelde vroeger ook vaak mee. Zij komen uit Ondiep, dat ligt naast Zuilen. Wesley deed nooit mee, hij was toen al druk bij Ajax. In Utrecht word ik vaak herkend en ik vind het leuk als mensen met me op de foto willen. Maar in het centrum van Amsterdam kom ik nooit. Ik hou niet van die drukte.”

Bazoer woont tegenwoordig met zijn broer – die tevens optreedt als zijn zaakwaarnemer – op IJburg. Over zijn broer zegt hij: ,,Hij voetbalt niet meer, is een beetje dik geworden, ha. Hij is nu mijn zaakwaarnemer.” Bazoer is christelijk en gaat regelmatig naar de kerk in Rotterdam. Hij draagt zijn moeder op handen en ook opvallend: Bazoer heeft geen tattoo’s.