Spelersvrouw.nl

8-jarig kind wordt stadion uitgezet na gooien beker

8-jarig kind wordt stadion uitgezet na gooien beker

Vrijdagavond werden de twee wedstrijden PEC Zwolle- Fc Dordrecht en MVV-Jong AZ beiden stil gelegd. Dit door de nieuwe regelgeving van de KNVB, die werd ingevoerd na de uit de hand gelopen wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. Vrijdag avond werd er tijdens beide duels voorwerpen op het veld gegooid. Dit was genoeg reden om het spel stil te leggen.

8-jarige wordt stadion uitgezet na gooien plastic beker

Tijdens de wedstrijd PEC-Zwolle-FC Dordrecht is een 8-jarige het stadion uitgezet. Tijdens de wedstrijd gooide de jongeman een plastic beker op het veld. Genoeg reden voor de KNVB om het spel stil te leggen. Kort hierna werd de 8-jarige samen met zijn vader het stadion uitgezet.

In begin april werd Davy Klaassen tijdens de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax geraakt door een aansteker. Na het zoveelste incident besloot de KNVB in te grijpen en een nieuwe regelgeving in te voeren. Nu worden wedstrijden stilgelegd als er voorwerpen het veld opgegooid worden. De afgelopen weken zijn al meerdere wedstrijden stilgelegd in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

©