Spelersvrouw.nl

Daphne de Lange, vriendin van Daley Sinkgraven

daphne-de-lange-vriendin-van-daley-sinkgraven

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 2 januari 2023

Daley Sinkgraven heeft niet alleen begaafde benen, ook zijn vlotte uiterlijk valt goed in de smaak. De begaafde middenvelder is één van de meest begeerde en populaire voetballers van Ajax. Maar helaas voor dames die nog hoopten hem te kunnen verleiden: Daley Sinkgraven heeft reeds een relatie en zijn vriendin luistert naar de naam Daphne de Lange.

Lang bleef het geheimzinnig hoe het liefdesleven van de voormalig speler van sc Heerenveen eruit zag. Tegenover RTL Boulevard vertelde Sinkgraven in 2014 nog vrijgezel te zijn, wat menig vrouwenhart sneller deed kloppen. Medio 2015 lijkt alsnog de vlam tussen Daley Sinkgraven en zijn vriendin Daphne te zijn overgesprongen.

Het eerste signaal daarvan was een vrij bizarre. Sinkgraven werd in het centrum van Amsterdam gespot op krukken, wat veel Ajax-fans bang maakte. In werkelijkheid bleek de middenvelder slechts de krukken van zijn vriendin even vast te hebben gehouden. Maar wie de gelukkige nou was bleef een mysterie.

Vriendin van Daley Sinkgraven: Daphne de Lange

Tot het najaar van 2016, als Spelersvrouw.nl erachter komt dat de Ajacied samen is met Daphne de Lange. Samen hebben ze een hondje, boef genaamd. In het voorjaar van 2016 zijn ze gaan samenwonen, blijkt uit een foto van sleutels op de Instagram-pagina van Daphne. Waar de twee wonen is niet helemaal duidelijk. Op hun Instagram-accounts ook veel foto’s van het smoorverliefde koppel op vakantie naar onder meer Bangkok en Phuket.

Over Daphne is verder weinig bekend. Het lijkt erop dat ze net als Sinkgraven uit Meppel komt en goed bevriend is met Naomi Hagestein, vriendin van Joel Veltman. Daphne heeft blond lang haar, een slank figuur en volle lippen. Haar motto is: Work hard, dream big.

Dat past in ieder geval uitstekend bij Daley Sinkgraven, die hard werkt om basisspeler te worden bij Ajax en daarmee definitief door te breken. De verwachtingen rondom de spelmaker, die mooie dingen liet zien bij sc Heerenveen en Jong Oranje, zijn in ieder geval hooggespannen.