Spelersvrouw.nl

De vrouwen en vriendinnen van gerehabiliteerde Wim Kieft

Suzanne Martens Wim Kieft

Suzanne Martens is de vriendin van Wim Kieft. Achttien jaar werd zijn leven beheerst door cocaïne. Al het geld dat hij tijdens zijn carrière verdiende, verbraste hij aan drugs. Het kostte hem bovendien zijn huwelijk met ex-vrouw Sylvia. Daarna kreeg de oud-PSV’er een relatie met model Suzanne Martens. Ook die relatie hield geen stand vanwege zijn drugsverslaving en Kieft kwam dan ook bij Dagmar terecht. Tegenwoordig is hij echter weer samen met Suzanne Martens.

➡ Bestel het nieuwe boek Wim Kieft: De Terugkeer

Inhoudsopgave

Suzanne Martens vriendin Wim Kieft

Suzanne Martens is de vriendin van Wim Kieft. Zij is model bij Close Models. Volgens haar modellenprofiel is ze 1.73 meter lang, heeft bruin haar en maatje 36. Behalve dan bij haar schoenen, die zijn maat 39. Ondanks het feit dat ze inmiddels moeder is van Feline, haar eerste kindje met Kieft, ziet ze er nog altijd buitengewoon knap en verzorgd uit.

Getuige haar Facebook-profiel doet ze tegenwoordig ook iets bij ‘Werkplaats Kindergemeenschap’, volgens Google een school. Haar interesse ligt daarnaast nog bij fotografie, mode, kunst, voeding, yoga en theater. Suzanne Martens en Wim Kieft werden ook al meerdere malen gespot door showbizzfotograaf Peter Smulders, die de twee onder meer vastlegden op het terras.

Wim Kieft: vrouwen en vriendinnen

De relatie met Suzanne Martens is op de klippen gelopen. In zijn in 2014 verschenen biografie, die Kieft uitgaf met VI-redacteur Michel van Egmond om uit de schuldsanering te geraken, staat te lezen: ,,Nu- negentien jaar, één huwelijk, twee gestrande relaties, vier kinderen, vier ton schuld, een paar mislukte kliniekopnames en ontelbare bloedneuzen verder- vecht Wim Kieft dagelijks een bittere strijd tegen zijn verslaving.

Hij probeert al bijna een jaar lang de regie over zijn eigen gedachten en gedrag te herwinnen. Met vallen en opstaan maakt Dagmar Zuiderbaan Wim Kiefthij progressie. Maar makkelijk is het niet.” Twee kinderen, Mauri uit zijn eerste huwelijk en Feline (een paar dagen per week) wonen bij hem in. Met zoon Robbin Kieft, die er niet in slaagde door te breken als profvoetballer, heeft hij geen contact meer en dochter Mattia is het huis uit.

Peter Smulders fotografeerde ook menigmaal ex-vrouw Sylvia, met wie Kieft in het verleden getrouwd was en drie kinderen heeft. Het lijkt er, getuige de foto’s, op dat Kieft nog wel op goede voet leeft met zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend. In 2003 fotografeerde Smulders de drie gezamenlijk zittend op het terras.

Enige tijd Kieft samen met Dagmar Zuiderbaan (foto rechts). ,,Het gaat haar om mij. We kenden elkaar al langer, ze is visagiste bij Sport 1 (ZiggoSport), waar ik analist ben. We maken een schone start. Ik ben nog kwetsbaar, maar we beginnen schuldenvrij. Dat voelt bijzonder.” Dagmar heeft samen met haar zus Manon een visagiebedrijf: Twinstyle. Daarin werkt ze al ruim 15 jaar voor diverse televisieprogramma’s en theatervoorstellingen. Volgens haar Facebookprofiel woont ze in IJsselstein, waar Kieft volgens Twitter de laatste tijd geregeld wordt gespot. Ver weg dus van zijn geliefde Amsterdam.

➡ Bestel het nieuwe boek Wim Kieft: De Terugkeer

Wim Kieft terug bij Suzanne Martens

In de zomer van 2018 werd plots bekend dat Wim Kieft toch weer terug was bij Suzanne Martens. Toen hij zichzelf verloor in de cocaïneverslaving, nam Martens afscheid van hem en wel op de dag van de begrafenis van haar schoonvader. Nog diezelfde dag liet Wim zich opnemen en nu is hij dan ook weer samen met Suzanne. “Dat is heel erg fijn. We zijn uit elkaar gegaan in de tijd dat ik problemen had. Nu hebben we het weer heel fijn samen”, vertelde Wim Kieft toentertijd aan NU. Het is afwachten of hun relatie nu wel stand houdt.