Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Real Madrid

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Real Madrid

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 3 juni 2023

Real Madrid behoort al decennia tot de grootste voetbalclubs ter wereld. De voetballers van de topclub uit de Spaanse hoofdstad staat continu in de spotlights. De meeste voetbalvrouwen zijn hier ook niet vies van. De voetballers van Real Madrid hebben stuk voor stuk bloedmooie vrouwen. Enkele spelers van de Spaanse club hebben meerdere vriendinnen. Zo had Real Madrid-ster Karim Benzema een affaire met zangers Rihanna. Ook Thibaut Courtois is niet vies van vrouwen. Hij heeft in de afgelopen jaren heel wat knappe dames weten te verlijden.

Inhoudsopgave

Jordan Ozuna is de vriendin van Karim Benzema

Jordan Ozuna is de nieuwe vriendin van topspits Karim Benzema. Het stel is sinds begin 2022 samen. De Franse spits is nog niet getrouwd met zijn huidige vriendin. Eerder was Karim getrouwd met de bloedmooie Cora Gauthier. Een gelukkig huwelijk was het helaas niet. Ze begonnen begin 2016 met daten, ze trouwden al snel, en gingen in mei 2017 alweer uit elkaar. Dat de Franse topspits houdt van mooie vrouwen, is wel duidelijk. Wat ons betreft heeft hij een goede smaak.

Maria Julia Mazali is de prachtige vriendin van Vinicius Junior

De Braziliaanse vleugelspeler van Real Madrid heeft de afgelopen zijn talent flink ontwikkelt. Met een vrouw als Maria Julia Mazali aan zijn zijde, snappen we dit helemaal. Maria Julia Mazali, is de bloedmooie vriendin van de Braziliaanse vleugelaanvaller. Volgens verschillende bronnen zouden ze sinds december 2018 samen zijn. Echter, worden ze niet vaak in het openbaar gespot. Of Maria Julia Mazali en Vinicius Junior nog steeds een relatie hebben, is niet helemaal duidelijk.

Vanja Bosnic is de vrouw van Luka Modric

Luka Modric is al sinds 2010 getrouwd met zijn prachtige vrouw Vanja Bosnic. Inmiddels zijn ze ouders van drie kinderen. Het gezin-Modric woont in de Spaanse hoofdstad. Logisch! De middenvelder van Real Madrid speelt al jaren bij de Spaanse club. Luka en Vanja zijn al 13 jaar gelukkig getrouwd.

Natacha Van Honacker vrouw van Eden Hazard

Ook Eden Hazard is al jaren samen met zijn prachtige parel Natacha van Honacker. We schreven al eerder een artikel over het stel. Sinds Eden Hazard Londen heeft verlaten, is hij nooit meer op zijn oude niveau gekomen. Jammer voor ons als voetbalfans, alleen maakt zijn vrouw hier minder druk om. Zolang ze maar gelukkig zijn, dat is voor Eden en Natacha het allerbelangrijkst.

Jessica Farber, de bescheiden vriendin van Toni Kroos

Toni Kroos speelt als sinds 17 juni 2014 bij Real Madrid. De Duitse middenvelder was toen al samen met zijn huidige vriendin, Jessica Farber. Het stel woont al bijna 10 jaar in het prachtige Madrid. Ze zijn niet meer met z’n 2e. Toni en Jessica hebben namelijk 3 kinderen.

Mishel Gerzig is de nieuwe vriendin van Real Madrid-keeper Thibaut Courtois

Mishel Gerzig is de nieuwe vriendin van Thibaut Courtois. Dat het stel het leuk met elkaar heeft, is te zien op het Instagram-account van de Belgische doelman. Thibaut, is nog maar een korte tijd samen met Mishel. Eerder had de Belgische doelman van Real Madrid een relatie met Miss België Marta Dominguez. Inmiddels is Marta Dominiquez de ex-vriendin van Thibaut Courtios.

Luana Atik Lopes is de vriendin van Rodrygo

Rodrygo is de andere Braziliaanse vleugelaanvaller die regelmatig in de basisstaat. De rechtsbuiten heeft een relatie met de prachtige Luana Atik Lopes. Een bloedmooie Braziliaanse schoonheid. Tijdens het WK 2022 in Qatar zagen we haar regelmatig op de tribune. Het was al wel een tijdje duidelijk dat het stel een relatie had, toch maakte ze het pas in 2022 bekend. Sindsdien worden ze regelmatig samen in het openbaar gespot.

Sandra Garal de vriendin van Marco Asensio

Sandra Garal is de prachtige vriendin van Marco Asensio. De laatstgenoemde zullen de meeste Nederlandse voetbalfans kennen door zijn Nederlandse moeder. De Spaanse topvoetballer had dus ook voor Nederland kunnen kiezen. Helaas, heeft hij dit niet gedaan. Sandra en Marco zijn al heel wat jaren samen. Ze lijken volop te genieten van elkaar. Wanneer ze beide vrij zijn, gaan ze het liefst op vakantie.