Spelersvrouw.nl

Cindy Kimberly is de wereldberoemde vriendin van Dele Alli

Cindy Kimberly is de wereldberoemde vriendin van Dele Alli

Cindy Kimberly, is de wereldberoemde vriendin van Dele Alli. Het stel staat op dit moment in de middelpunt van de media-aandacht. 2 jaar geleden had Dele Alli nog een relatie met zijn ex-vriendin Ruby Mae, een collega van zijn huidige vriendin. Het stel ging wel op een hele bijzondere manier uit elkaar.

De Engelse voetballer is niet de eerste beroemdheid die het Nederlandse model aan de haak slaat. Ze had eerder een relatie met wereldster Justin Bieber, daarna kreeg ze een relatie met Formule 1-coureur Lewis Hamilton

Ze hebben beide een rumoerig liefdesleven achter de rug. Omdat ze beide continu in de spotlights staan – zijn we benieuwd – hoelang ze het volhouden.

Cindy Kimberly is een Nederlands model
© Instagram @wolfiecindy

Inhoudsopgave

Cindy Kimberly is een Nederlands model

Cindy Kimberly, werd bekend doordat wereldster Justin Bieber een foto deelde op zijn social media. Hij plaatste een foto van Cindy met de tekst erbij ”Wie is dit?”. De rest is geschiedenis. De prachtige vriendin van Dele Alli kreeg toen die tijd een relatie met Justin.

Binnen enkele weken was ze een grote hit op social media. Ze had toen al 500.000 volgers op Instagram. Toen ze een relatie kreeg met Formule1-coureur Lewis Hameltion, ging het echt had. Ze heeft op haar Instagram-account ruim 7 miljoen volgers.

Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli
© Instagram @rube_mae

Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli

Ruby Mae, is de prachtige ex-vriendin van Dele Alli. Ze zouden uit elkaar zijn gegaan, omdat hij alleen maar ook had voor het spel, Fortine.

Ze gingen beginnen 2021 uit elkaar. Ondanks ze geen relatie meer heeft met de voetballer, is ze nog steeds populair op social media. Op Instagram heeft ze 101.000 volgers. Ze heeft op dit moment een relatie met Adam Gabriel, een Engelse ondernemer die meerdere nachtclubs bezit in Londen.

De voetbalcarrière van Dele Alli
© Instagram @dele

De voetbalcarrière van Dele Alli

Cindy Kimberly is een internationale sensatie geworden nadat bekend werd dat ze een relatie heeft met Dele Alli, de aanvallende middenvelder uit Engeland. Alli begon zijn voetbalcarrière bij Milton Keynes Dons, hier speelde hier in de jeugdopleiding.

De vriend van Cindy Kimberly brak definitief door bij Tottenham Hotspur. In totaal speelde hij 269 wedstrijden voor de club uit Engeland, in deze wedstrijden wist hij 67 keer te scoren.

De aanvallende middenvelder kon het goed vinden met Harry Kane en zijn vrouw Katie Goodland, ook kwam Dele regelmatig bij Hugo Lloris en zijn vrouw Marine Lloris thuis. Op 31 januari 2022 maakte hij transfervrij de overstap naar Everton.

Foto: © Instagram @wolfiecindy