Spelersvrouw.nl

Maddy Janssen presentatrice PSV TV

Maddy-Janssen-presentatrice-PSV-TV

Maddy Janssen is presentatrice bij PSV TV. Met ingang van het seizoen 2018-2019 houdt Maddy de fans van PSV wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de club. Een mooie stap voor deze presentatrice uit Eindhoven, die eerder al zag hoe haar vader en haar broer een belangrijke rol speelden voor de Eindhovenaren.

Inhoudsopgave

Maddy Janssen presentatrice PSV TV

Maddy Janssen is werkzaam als presentatrice bij PSV TV. Een bijzondere stap in haar leven, want al van kleins af aan heeft ze met voetbal te maken. Maddy is namelijk de dochter van Wil Janssen, die in het verleden voor de Eindhovenaren voetbalde. Ook haar broer Tim Jansen heeft enige tijd voor de Eindhovenaren gespeeld.

Nu maakt Maddy de cirkel rond door aan de slag te gaan als presentatrice bij PSV TV. Het is voor Maddy overigens niet de eerste keer dat ze als presentatrice werkzaam gaat voor een voetbalprogramma. De afgelopen jaren kwam ze ook al meerdere keren voorbij in De Betweters.

Maddy Janssen danseres en zangeres

Maddy Janssen is nu naam aan het opbouwen als presentatrice, maar ze heeft ook nog twee andere grote talenten. Deze alleskunner is namelijk ook een uitstekende zangeres en danseres. Ze was de afgelopen jaren dan ook al onder meer te zien in de Musical van Vlaanderen en als danseres bij Debby & Nancy Show. Ze volgde ook niet voor niets de Fontys Hogeschool voor de kunsten.

Mocht het voor Maddy dan ook niet lukken als presentatrice, dan heeft ze altijd nog haar andere grote talent om op terug te vallen. In onderstaande video horen we al een stukje van haar zangkunsten en blijkt ze ook nog eens aardig te kunnen voetballen.

Maddy Janssen is te volgen via Instagram en Facebook.