Spelersvrouw.nl

Dit is de bescheiden vrouw van Manuel Akanji

Dit is de bescheiden vrouw van Manuel Akanji

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 13 juni 2023

Melanie Akanji is de knappe vrouw van Manchester City-verdediger Manuel Akanji. Het stel heeft samen twee kinderen. We zien Melanie en de kids bij elke thuiswedstrijd van Manchester City.

Dit ondanks dat de vrouw van Manuel Akanji het liefst buiten de spotlights blijft. Zo heeft ze op Instagram een privé-account. Ze accepteert alleen mensen die ze echt kent. 

Manuel en Melanie zijn bijna 4 jaar getrouwd. Ze zijn sinds september 2015 samen en hebben het nog altijd erg leuk met elkaar.

Inhoudsopgave

Melanie Akanji is de vrouw van Manuel Akanji  

De prachtige vrouw van Manuel is geboren op 14 mei 1995 in Zwitserland. Over haar privéleven is weinig bekend.

Wel, weten we dat ze voor haar studie naar Amerika verhuisde. Melanie Akanji, is zelden met haar man in het openbaar te zien. Ondanks dat haar man miljoenen verdient bij de Engelse club, blijft ze met beide benen op de grond. 

Dat is bij topmodel Sara Gündoğan wel anders. Zij vindt het heerlijk om in de belangstelling te staan.

Het stel heeft samen twee kinderen

Melanie en Manuel hebben samen twee kinderen: twee zoons. Hun oudste zoon Aayden werd ondanks 3 jaar oud. Over hun andere zoon is niets bekend. Er zijn geen foto’s van de kinderen van Manuel en Melanie waar ze met hun hoofd op staan. 

We verwachten dat Manuel en Melanie hun hele leven bij elkaar blijven, het lijkt in ieder geval goed te zitten dus die twee.