Spelersvrouw.nl

Ines Degener Tomaz vriendin van Bernardo Silva

Ines Degener Tomaz is de vriendin van Bernardo Silva, een Portugese voetballer die uitkomt voor Manchester City. Eerder speelde de linkspoot al bij AS Monaco en SL Benfica.

Inhoudsopgave

Ines Degener Tomaz vriendin Bernardo Silva

Ines Degener Tomaz is net als haar vriend Bernardo Silva geboren in Lissabon. Het is onduidelijk of de blondine met haar geliefde mee is verhuisd naar Engeland, waar hij tegenwoordig speelt voor Manchester City.

Dat Ines Degener Tomaz beeldschoon is, is een understatement. Niet voor niets doet ze modellenwerk en poseert ze op de mooiste plekjes over de hele wereld. Bernardo Silva mag dus in zijn handjes knijpen met zijn vriendin, die ook nog eens erg bedreven is in diverse sporten: van surfen op de Portugese golven tot skiƫn in de Oostenrijkse sneeuw, ze heeft alles al gedaan.

Bernardo Silva Portugese voetballer

Bernardo Silva doorliep de jeugdopleiding van SL Benfica en ontwikkelde zich aldaar tot volwaardig international van Portugal. Via AS Monaco in Frankrijk belandde hij in 2017 bij Manchester City.

Bernardo Silva speler Manchester City

Ongetwijfeld gaan Bernardo Silva en zijn vriendin Ines Degener Tomaz, mocht zij ooit ook nog in Engeland gaan wonen, zich opperbest vermaken in Manchester.