Spelersvrouw.nl

Ariana Alonso is de vriendin van Juan Foyth

Ariana Alonso is de vriendin van Juan Foyth

Ariana Alonso is de vriendin van Juan Foyth. Ze zijn al jaren samen en trouwde in 2020. Ze hebben op dit moment twee kinderen. Noah Foyth werd als eerst geboren. De naam van hun andere zoon is nog niet bekend gemaakt. Ariana en Juan wonen op dit moment in Spanje. Hier voetbalt Juan voor Villarreal.

Inhoudsopgave

Alles over Ariana Alonso

Ariana Alonso is bij het grote publiek bekend doordat zij de vriend is van Juan Fotyh. Ze is geboren op 11 maart 1998 in La Plata, Argentinië.

Omdat hij op dit moment bij Villarreal speelt, wonen ze in Spanje. Voordat ze samen een kind kregen, werkte ze als journalist. Op dit moment zorgt Ariana voor de kinderen.

Ariana heeft op haar Instagram-account ruim 30.000 volgers. Ze deelt hier foto’s op van haar dagelijkse bezigheden. Ook haar vriend is meerdere keren te zien op haar Instagram.

De carrière van Juan Foyth

Juan Foyth doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Club Estudiantes de La Plata. Op 1 januari 2017 tekende hij hier zijn eerste profcontract. Voor het eerste elftal kwam hij in totaal 9 keer uit. De man van Ariana Alonso maakte zo’n goede indruk dat verschillende topclubs achter de centrale verdediger aan zaten.

Op 30 augustus 2017 werd hij verkocht aan Tottemham Hotspur. De Engelse club betaalde 13 miljoen euro voor de Argentijn. 3 jaar later – op 4 oktober 2020 – werd hij verhuurd aan Villarreal. Uiteindelijk, nam de Spaanse club hem op 1 juli 2021 definitief over van de Engelse club. Villarreal betaalde 15 miljoen euro.

Teamgenoten zijn Arnaut Danjuma, Gerard Moreno, Pepe Reina en Giovani Lo Celso. De centrale verdediger heeft nog een contract tot 30 juni 2026.

De interlandcarrière van Juan Foyth

Juan Foyth maakte zijn debuut voor het Argentijnse voetbalelftal op 17 november 2018. Zijn nationale ploeg speelde een vriendschappelijk interland tegen Mexico. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. Foyth, mocht in de basis starten.

Hij stond naast Nicolás Tagliafico. Ook Giovani Lo Celso, Leandro Paredes, Paulo Dybala en Lautaro Martínez stonden in de basis. Tot 19 november 2022 kwam hij 16 keer uit voor zijn nationale ploeg. In deze wedstrijden wist de centrumverdediger nog niet te scoren. Lionel Messi speelde niet in de debuutwedstrijd van Juan Foyth.

Het liefdesleven van Juan Foyth op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.