Spelersvrouw.nl

Agustina Gandolfo is de vriendin van Lautaro Martinez

Agustina Gandolfo is de vriendin Lautaro Martinez

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Augustina Gandolfo is de vriendin Lautaro Martinez. De vriendin van de Internationale-speler heeft op Instagram ruim 981.000 volgers. Opmerkelijk; ze kennen elkaar van oud-teamgenoot Mauro Icardi. Tijdens een feest van de oud-ploeggenoot – waar Lautaro Martinez aanwezig was – stelde hij zich voor aan Agustina. Het koppel was op slag verliefd.

Inhoudsopgave

Alles over Agustina Gandolfo

Agustina Gandolfo is geboren op 6 november 1994 in Argentinië. Haar eerst Instagram-foto plaatste ze in 2015. Op dit moment heeft op dit social media kanaal bijna 1 miljoen volgers. Agustina is sinds 2018 samen met Lautaro. 

Op haar Instagram-account vind je veel foto’s van het stel. Op dit moment wonen ze in Milaan, Italië. Hier wonen ze omdat de vriend van Agustina hier voetbalt. Enkele jaren geleden kwam hun eerste dochter op aarde. Zij heet Nina.

In het dagelijks leven zorgt Agustina voor hun dochter, werkt ze als influencer en runt ze een restaurant in Milaan. De vriendin van Lautaro is eigenaar van het ‘Coraje Restaurant’.

De carrière van Lautaro Martinez

Lautaro Martinez begon al op jonge leeftijd met voetballen. Dit was meestal op straat met zijn vriendjes. Omdat scouts als snel merkten dat hij een uitzonderlijk talent was, speelde hij op jonge leeftijd voor Racing Club.

 Hier liep de Argentijn een groot deel van jeugdopleiding door. Op 1 januari 2016 tekende hij zijn profcontract. Niet veel later maakte hij zijn debuut voor de Argentijnse club. Lautaro Martinez speelde in totaal 63 wedstrijden voor racing Club, waarin hij 22 keer scoorde en 6 assist gaf.

Op 4 juli 2018 tekende Lautaro Martinez een contract bij Internazionale. Internazionale, betaalde in totaal 25 miljoen euro voor de vriend van Agustina Gandolfo. Lautaro is een vaste basisspeler bij het team uit Milaan. Hij kwam al  197 keer voor de club uit, hierin scoorde hij 81 doelpunten en gaf hij 28 assist.

Met Hakan Çalhanoğlu, Romelu Lukaku en Edin Džeko heeft Lautaro genoeg concurrentie voorin. Toch, staat hij vrijwel altijd in de basis door zijn goede spel. Nicolò Barella, Denzel Dumfries en André Onana zijn andere basisspelers.

De interlandcarrière van Lautaro Martinez

Op 19 januari 2017 maakte Lautaro Martinez zijn debuut voor Argentinië onder 20. De vriend van Agustina kwam hier in totaal 11 keer voorruit, in deze wedstrijden scoorde de spits 11 doelpunten. Amper 1 jaar later  – op 27 maart 2018 – maakte Lautaro zijn debuut voor de nationale ploeg. 

Tot nu toe kwam Lautaro Martinez hiervoor 40 keer in actie voor zijn nationale ploeg. Met 21 doelpunten in 40 wedstrijden, presteert hij prima. Benieuwd of hij samen met Lionel Messi nog een prijs kan winnen.

Hij gaat de strijd aan met Paulo Dybala en Julián Álvarez voor de spitspositie. Ook speelt Lautaro samen met oud-Ajacied Lisandro Martínez.

We verwachten erg veel van Argentinië de aankomende toernooien.

Lautaro Martinez: vermogen en salaris

Bij Internationale verdient de Argentijnse spits naar schattingen 11 miljoen euro per jaar. Hij speelt hier als sinds 2018, en heeft een contract tot 2023. Lautaro Martinez heeft een geschat vermogen van 30 miljoen euro. Door zijn monstersalaris zien we het vermogen van de Argentijn – in de komende jaren – zeer waarschijnlijk groeien.