Spelersvrouw.nl

Maria Emilia Ferrero is de vriendin van Julian Alvarez

Julian Alvarez vriendin

Maria Emilia Ferro is de vriendin van Manchester City-spits Julian Alavarez. Maria Emilia en Julian hadden geruime tijd verkering, waarna het uitging, op dit moment hebben ze weer een relatie. De vriendin van Julian Alvarez is pas 22 jaar oud. Op Instagram delen ze verschillende foto’s met elkaar. Het stel lijkt gelukkig met elkaar te zijn. Op dit moment wonen ze in Manchester, omdat Julian hier voetbalt.

Inhoudsopgave

Alles over Maria Emilia Ferrero

Maria Emilia Ferrero is op dit moment 22 jaar oud en afkomstig uit Argentinië. Hier komt ook haar vriend vandaan. Net zoals als Julian Alvarez – is Maria Emilia Ferrero – dol op sporten. Ze speelt als hockeyster bij Athletic Club Barrio Parque. Daarnaast werkt ze als docent Lichamelijke Opvoeding op een school.

 Maria Emilia Ferrero, heeft op haar Instagram-account 114.000 volgers. De prachtige Argentijnse deelt hier verschillende foto’s van haar leven. Op haar Instagram-account zien we foto’s in bikini, foto’s wanneer ze aan het hockey is en foto’s waarbij ze aan het kijken is naar een voetbalwedstrijd van haar vriend.

Maria Emilia Ferrero en Julian Alvarez hebben nog geen kinderen. Wel, kunnen we zeggen dat Julian Alvarez een prachtige vriendin heeft. 

De jeugd van Julian Alvarez

Julian Alvarez werd geboren als zoon van Mariana (moeder) en Gustavo (vader) op 31 januari 2000. Hij groeide op in Calchín, samen met zijn broers Agu en Raphael. Julian heeft een leuke jeugd gehad, de Manchester City-ster voetbalde vaak met zijn broers. Toen Julian Alvarez nog heel jong was, wou hij al deel uitmaken van het plaatselijke voetbalteam.

Hugo Rafael Varas heeft een cruciale rol gespeeld in de voetbalcarrière van Julian Alvarez. Omdat hij graag naar een voetbalschool wilde – klopte zijn ouders bij Hugo Rafeal Varas aan. Hij zag als snel het talent van de jonge Argentijnse aanvaller. 

Zijn vader werkte als vrachtwagenchauffeur en zijn moeder was leraares. Julian Alvarez komt dus uit een normaal gezin. Ze waren thuis niet rijk, maar ook niet arm. Julian ging samen met zijn broers naar een basisschool in Rivera Indarte, niet ver van hun woonhuis.

Al op de basisschool was Julian Alvarez veel slimmer dan zijn klasgenoot. De Argentijnse spits was wel stil. Hij zei erg weinig en leek erg verlegen. Als tiener speelde hij zijn eerste wedstrijd voor River Plate. Oud-voetbaltrainer Hugo Rafeal Veras is hem altijd blijven volgen.

De carrière van Julian Alvarez

Op jonge leeftijd ging hij voetballen voor een Argentijnse voetbalschool. Hier, was hij veel beter dan de andere kinderen. Dit merkte zijn toenmalig trainer op. Omdat het voor Julian Alvarez veel te makkelijk was, begon hij focus te verliezen. Om deze reden ging Hugo Rafeal samen met de ouders van Julian Alvarez praten. De Argentijnse voorhoede speler mocht uiteindelijk tegen oudere jongens voetballen.

De vriend van Maria Emilia Ferrero begon zijn voetbalcarrière bij Club Atlético Atalaya. Julian Alvarez, maakte op 1 januari 2016 de overstap naar River Plate. Hij begon te voetballen voor de onder 20 van deze club. 

Julian Alvarez kwam 122 keer voor River Plate uit, hij was goed voor 54 doelpunten en 31 assist. Goede statistieken voor een aanvaller. Omdat zijn statistieken zo goed waren, betaalde Manchester City op 31 januari 2022 21,40 miljoen eur voor de Argentijn.

Bij de kampioen van Engeland gaat hij de strijd aan met Erling Haaland. Vaak, speelt hij samen met Phill Foden en Riyad Mahrez. Kevin De Bruyne gaf al meerdere assists op de de vriend van  Maria Emilia Ferrero.

Andere teamgenoten zijn: Bernardo Silva, Jack Grealish, İlkay Gündoğan en Nathan Aké.

De interlandcarrière van Julian Alvarez

Julian Alvarez wou als jonge jongen samen spelen met Lionel Messi. Op 22-jarige leeftijd is het hem gelukt. Sinds de Onder 20, speelt hij bij zijn nationale ploeg. Voor de onder 20 van Argentinië kwam hij 16 keer uit, Julian scoorde hier 3 keer in.  Voor de hoofdmacht maakte Julian Alvarez zijn debuut op 4 juni 2021. In de 62e minuut kwam hij het veld op, Angel Di Maria werd gewisseld. 

Op 4 juni 2021 speelde Julian Alvarez met Argentinië tegen Chilli. De wedstrijd eindigde in 1-1. Andere basisspelers waren onder andere: Tagliafico, Lautaro Martínez en Lionel Messi. Tot nu toe speelde Julian Alvarez 11 wedstrijden voor zijn nationale ploeg, hierin scoorde hij 3 keer.

Julian Alvarez: vermogen en salaris

De vriend van Maria Emilia Ferrero verdient op 22-jarige leeftijd zo’n 2,6 miljoen pond per jaar. Dit staat met de huidige wisselkoers gelijk aan 3,02 miljoen euro. Julian Alvarez heeft een geschat vermogen van 5 miljoen euro.