Spelersvrouw.nl

Tamara Tia vriendin van Joe Gomez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 december 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Tamara Tia is de vriendin van Joe Gomez, een Engelse voetballer van topclub Liverpool FC. Ze zijn al ruim vijf jaar een setje: eind 2018 gaf Tamara haar ja-woord aan haar jeugdliefde.

Inhoudsopgave

Tamara Tia vriendin Joe Gomez

Tamara Tia en Joe Gomez begonnen in 2014 te daten, na de transfer van laatstgenoemde van Charlton Athletic naar Liverpool FC.

Op haar 22e verjaardag werd Tamara ten huwelijk gevraagd. “7.12.2018. Een dag die ik de rest van mijn leven zal herinneren”, schreef ze op de sociale media.

Tamara Tia en Joe Gomez getrouwd

“De liefde van mijn leven vroeg me hem te trouwen.. Geen woorden kunnen het gevoel dat ik nu heb beschrijven. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen”, jubelde Tamara over Joe.

En ook Joe zelf is dolgelukkig. Hij gaf al eens aan dat Tamara Tia zijn ‘rock’ was tijdens een vervelende periode rondom zwaar blessureleed, waardoor hij een jaar niet kon voetballen.

Joe Gomez voetballer Liverpool

Joe Gomez speelt sinds 2014 bij Liverpool, dat hem op jonge leeftijd weghaalde bij Charlton Athletic. Sindsdien is hij ondanks de hiervoor benoemde blessure uitgegroeid tot een populaire en belangrijke speler op Anfield.

Gomez is zelfs al een vaste naam in de nationale selectie van Engeland. En hoewel vriendin Tamara Tia op de sociale media de schijnwerpers ontloopt, is ze in de stadions wél zeer regelmatig te vinden. Een trouwe supporter van haar Joe Gomez, dus!