Spelersvrouw.nl

Kaylee Ramman, vriendin van Nathan Aké

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 augustus 2018

Kaylee Ramman is de vriendin van Nathan Aké. Nathan Aké werd in het buitenland al langere tijd gezien als een groot talent en is nu ook steeds vaker in het Nederlands elftal te zien. De Hagenaar heeft sinds 2011 een relatie met Kaylee Ramman.

Inhoudsopgave

Kaylee Ramman vriendin Nathan Aké

Kaylee Ramman is de vriendin van Nathan Aké. Aké voelt zich niet te groot om op zijn Facebook-pagina een verzoek te doen om een enquête in te vullen voor de opleiding van zijn vriendin Kaylee, die studeert aan de Erasmus Universiteit, richting geschiedenis, cultuur en communicatie. En in tegenstelling tot veel voetballers van grote clubs doet de verdediger annex middenvelder niet geheimzinnig wie zijn vriendin is: op Facebook is voor iedereen te lezen dat hij een relatie heeft met Kaylee. De liefde gaat terug tot 27 februari 2011.

De Haagse voetballer ging naar het Dalton college in Voorburg. Hij speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Feyenoord, alvorens Chelsea hem als tiener inlijfde.

Kaylee Ramman mediaschuw

Zo open als Aké is, zo mediaschuw is zijn vriendin Kaylee. Op haar Facebook-pagina staan slechts enkele foto’s, waar ze wel overkomst als een stijlvolle dame. Haar lichtgetinte huid kleuren prachtig bij haar donkere haren en mooie ogen. En ze heeft een chihuahua. Via de website van voetbalvereniging SVS uit Capelle aan de IJssel weten we dat Kaylee net als haar vriend van voetbal houdt en actief is in één van de vrouwenteams van de club. Ook is ze co-owner van Status Medal.

Ondanks het feit dat Kaylee haar privéleven zorgvuldig probeert af te schermen is ze in de Britse media toch al bekend als de ‘WAG’ van Nathan Aké, de getalenteerde speler van Chelsea. Hoewel de jeugdinternational in het verleden werd uitgeleend door Chelsea aan onder meer Watford heeft hij de hoop om te slagen bij Chelsea nog zeker niet opgegeven: “Dit seizoen was wat dat betreft erg belangrijk. Waarschijnlijk draai ik de voorbereiding straks mee bij Chelsea, maar ik weet niet wat de plannen exact zijn. Met Antonio Conte komt er natuurlijk ook een nieuwe manager.”

Kaylee Ramman is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_) op

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_) op

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_) op