Spelersvrouw.nl

Mélanie Kamayou vriendin van André Onana

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 december 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Mélanie Kamayou is de vriendin van André Onana, een Kameroense ex-doelman van voetbalclub Ajax. Inmiddels is de doelman actief bij het Italiaanse Inter Milan. De twee zijn elkaars jeugdliefdes en kregen in 2019 hun eerste kindje samen.

Inhoudsopgave

Mélanie Kamayou vriendin André Onana

André Onana hield zijn vriendin Mélanie Kamayou altijd weg bij de spotlights. Zelf had ze ook nooit behoefte aan alle aandacht. Maar tijdens het gala voor de Ballon d’Or, in december 2019, kon ze bijna niet anders.

Ze verscheen op de rode loper met haar grote liefde en maakte kennis met de showbizz-zijde van de voetbalwereld. Het verging Mélanie Kamayou overigens erg goed: op de sociale media waren kijkers het er unaniem over eens dat ze er fabuleus uitzag.

In eigen land was Mélanie wel al bekend bij het grote publiek. Ze werkte als topmodel, en werd in 2010 zelfs Miss Cameroon USA. In haar jeugd woonde ze onder meer in Parijs, Algerije, Frankrijk en Massachusetts (Amerika).

© Instagram

Mélanie Kamayou en André Onana hebben een kindje

André Onana groeide op in een zeer arme, ruige buurt in Kameroen. Zijn familie verliet hij al als kleine jongen, maar inmiddels heeft hij een een nieuw, eigen gezinnetje gesticht in Nederland: hij werd vader van zoon André Onana junior.

“Dat is een groot geschenk van God. Het zal mij compleet veranderen, alleen al het feit dat ik voor de baby moet gaan zorgen”, blikte de goalie vooruit in de FOX Sports-documentaire ‘The Boss’, waarin de jeugd en het leven van Onana centraal staat.

André Onana ex-doelman Ajax

André Onana tekende in 2014 bij Ajax. Na een stroeve start in de beloftenploeg is hij inmiddels al jarenlang de onbetwiste eerste doelman van de Amsterdammers. Sterker nog: hij wordt nu gezien als één van de beste keepers van het moment.

De kans lijkt dan ook groot dat hij in 2020 een transfer naar een absolute topclub gaat maken. Al moet het wel naar een land en stad zijn waarvoor zijn vriendin Mélanie Kamayou akkoord geeft, natuurlijk!