Spelersvrouw.nl

Montell van Leijen vriend van Sem Wensveen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 december 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Montell van Leijen is de vriend van Sem Wensveen, een Nederlandse tennisster en model. Montell is zelf bekend van zijn deelname aan Hollands Next Top Model, in 2017. Hij had nog een tijdje een relatie met mede-deelneemster Sanne de Kramer.

Inhoudsopgave

Montell van Leijen vriend Sem Wensveen

Darryll Montell van Leijen is in 1998 geboren in Apeldoorn. In 2017 won hij het tiende seizoen van Hollands Next Top Model, waarmee hij de eerste jongen werd die de talentenjacht won. Tot voorheen mochten immers enkel vrouwen meedoen aan de televisieshow.

© Instagram

Montell van Leijen in Hollands Next Top Model 2017

Met zijn zege haalde Montell een contract bij VDM Model Management binnen. Bovendien werd hij het gezicht van de Hema Beauty en stond hij op de cover van het blad Elle.

Zijn opleiding op het CIOS in Arnhem brak hij dan ook vroegtijdig af, om zich volop te kunnen richten op een carrière als model. Dat heeft goed uitgepakt. In 2018 deed Montell ook nog mee aan Models in Cape Town.

Tijdens de opnames van Hollands Next Top Model kreeg Montell van Leijen nog een relatie met mede-kandidaat Sanne de Kramer, maar na enkele maanden liep dat spaak. Al vrij snel daarna verloor hij zijn hart aan de knappe tennisster Sem Wensveen. Qua looks heeft zij wel weg wat van Montells ex Sanne.

Sem Wensveen tennisster en model

De website Man Man schreef al eens over Sem Wensveen als ‘heetste tennisster van Nederland’. “Dat haar modellenwerk goed van de grond komt is wel te zien. Sem werkt als Ambassadeur voor Hunkemöller.”

Ook op de tennisbaan gaat het voorspoedig met Sem, want ze staat reeds in de top 1300 van de wereld. Wat zal vriend Montell van Leijen ongelooflijk trots op haar zijn!