Spelersvrouw.nl

Julia Holmén vrouw van Sebastian Holmén

Julia Holmén is de vrouw van Sebastian Holmén, een Zweedse voetballer van Willem II. Ze zijn elkaars jeugdliefde, en bekroonden dat reeds met het huwelijk. Tegenwoordig wonen de tortelduifjes in Tilburg.

Julia Holmén vrouw Sebastian Holmén

Voor een spelersvrouw is Julia Holmén toch behoorlijk inactief op de sociale media. In plaats van de spotlights te zoeken richt de knappe blondine zich liever op het steunen van haar man Sebastian, en op het opvoeden van hun kindje: dochter Alica Sofia Selma.

Sebastian Holmén voetbalde in Zweden en Rusland

Sebastian Holmén is geboren in Boras, in Zweden. Hij doorliep er de jeugdopleiding van de nationale grootmacht IF Elfsborg, en haalde daar ook het eerste elftal.

Na vier jaar het shirt van Elfsborg te hebben gedragen, vertrok Holmén in 2015 naar Dinamo Moskou. In Rusland verdiende de mandekker een mooi salaris en had hij het erg naar zijn zin, maar toen Willem II aanklopte was de keuze al snel gemaakt: na drie jaar verliet hij Moskou.

Sebastian Holmén speler van Willem II

“Ik woog alles tegen elkaar af. Het was voor familie en vrienden lastig om ons daar te bezoeken; je moet telkens een visum aanvragen. Uiteindelijk leek het me beter om in een andere competitie te gaan spelen”, vertelde Sebastian Holmén over zijn keuze voor Willem II aan het Brabants Dagblad.

En bij die club gaat het goed. Bovendien is het hele gezin erg gelukkig in Tilburg. “We zijn bijvoorbeeld voor het eerst naar De Efteling geweest. Mijn vrouw Julia en ik vonden het mooi, onze dochter Alice was helemaal enthousiast.” Het lijkt er dus op dat de drie nog wel even in ons kikkerlandje blijven vertoeven!

Dit bericht bekijken op Instagram

Already 2 years old.. happy birthday little princess, mum & dad loves you so much!❤️🎉🎈

Een bericht gedeeld door Sebastian Holmén (@sebastianholmen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Thank you Aruba!🌞 🔜 New York!🇺🇸

Een bericht gedeeld door Sebastian Holmén (@sebastianholmen) op