Spelersvrouw.nl

Camee Remak, vriendin van Sven van Beek

Vriendin Sven van Beek Camee Remak

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 april 2016

Laatst Geüpdatet: 7 februari 2023

Sven van Beek heeft een relatie met Camee Remak. De donkere beauty woont in Londen en houdt van zingen.

Remak heeft als levensmotto: ,,Live in your moments and capture them forever.” De eerste foto van het stel samen dateert van het najaar van 2015. Samen gingen ze al naar Aruba. Volgens haar Linkedin profiel is Camee ‘Student at the International Business school, University of Applied Sciences Amsterdam’. Ze komt oorspronkelijk uit Purmerend, waar ze het VWO afrondde en vervolgens werkte als serveerster en barkeeper bij eerst Sushi Boss en daarna Pure Food & Drinks. Ze was ook cassière bij de Albert Heijn. In 2017 hoopt ze af te studeren.

Over zijn bekendheid zegt Sven van Beek: ,,Op sociale media zie ik soms overal mijn foto voorbij komen. Ook mijn vriendin ziet dat de aandacht voor mij toeneemt en dat vindt ze niet altijd makkelijk. Bovendien ben ik veel weg, soms zelfs naar het buitenland.”

Vriendin Sven van Beek: Camee Remak

“Het moeilijkst vindt ze dat ik soms geen tijd voor haar heb en dat ze niet altijd op de eerste plaats komt, maar dat wist ze toen ze aan de relatie begon. Dat klinkt misschien hard, maar ik heb niet voor niets van jongs af aan keihard gewerkt om dit te bereiken. Ik focus mezelf volledig op Feyenoord, slagen bij deze club staat bij mij met afstand op de eerste plaats.”

Van Beek is goed bevriend met Rick Karsdorp. Ze ging al samen op vakantie. De blonde verdediger uit Gouda speelt al sinds de D-tjes voor Feyenoord. Sinds het seizoen 2014-2015 is hij een vaste waarde bij Feyenoord, al had hij begin 2016 een dipje. Daarover zei hij: ,,Ik heb de laatste tijd wat mindere wedstrijden, daar ben ik inderdaad gefrustreerd over. Ik eis veel meer van mezelf, want wat ik vandaag heb laten zien… Dat kan echt niet.” Hopelijk kan vriendin Camee Remak hem weer wat zelfvertrouwen geven.

1 comment