Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Arsenal

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Arsenal

Een aantal voetballers van het Engelse Arsenal hebben een goede smaak als het om vrouwen gaat. Bijna alle voetballers van Arsenal hebben een vriendin of vrouw. Mannen met een dikke portemonnee zijn voor vrouwen nou eenmaal aantrekkelijker. Vandaar dat de voetballers allemaal knappe vrouwen hebben. Ben je benieuwd naar de voetbalvrouwen achter de voetballers van Arsenal? Lees dan dit bericht!

Raiane Lima is de vriendin van Gabriel Jesus
© Instagram

Inhoudsopgave

Raiane Lima is de vriendin van Gabriel Jesus

Gabriél Jesus is al enkele jaren samen met Raiane Lima. Jesus, speelde meerdere seizoenen bij rivaal Manchester City. Hij staat sinds 4 juli 2022 onder contract bij Arsenal. De club uit hartje Londen kocht de Braziliaanse aanvaller voor 52.5 miljoen euro. Samen met zijn prachtige vriendin kreeg de aanvaller begin 2022 een dochter. Raiane en Gabriel zijn dolgelukkig met elkaar.

Tolami Benson is de vriendin van Bukayo Saka

Arsenal-toptalent Bukayo Saka heeft een relatie met de prachtige Tolami Benson. Over de knappe vriendin van Saka schreven we al eerder een artikel op spelersvrouw.nl.  Bykayo en Tolmani probeerden hun relatie buiten de spotlights te houden, echter is dit niet gelukt. De voetballer van Arsenal werd samen met zijn huidige vriendin gespot in een restaurant in Londen.

Martin Ødegaard is nog vrijgezel

Martin Ødegaard, werd als 16-jarige wonderkind gehaald naar Real Madrid. Bij de Spaanse club kwam het er nooit uit, op dit moment speelt Martin de sterren van de helemaal bij Arsenal. Ondanks dat hij één van de beste spelers is van de Londense ploeg, heeft hij geen vriendin. Martin Ødegaard, is naar alle waarschijnlijkheid vrijgezel. Eerder had de Noorse aanvaller een relatie met Oda Burud en Gabrielle Hajum.

Natalia Leteri is de vriendin van Jorginho
© Instagram

Natalia Leteri is de vriendin van Jorginho

Natalia Leteri is de knappe vriendin van Arsenal-middenvelder Jorginho. De Braziliaanse middenvelder die momenteel bij Arsenal speelt, heeft in het verleden gevoetbald bij aartsrivaal Chelsea. De voetballer heeft samen met zijn vrouw twee kinderen. Het stel woont al enkele jaren in hartje Londen.

Laura Hilven is de vriendin van Leandro Trossard
© Instagram

Laura Hilven is de vriendin van Leandro Trossard

Laura Hilven is de blonde vriendin van Leandro Trossard. Het stel woont in Londen en ze zijn de trotse ouders van twee zoons; Thiago en Amadeo. Thiago, werd geboren op 17 april 2017, hij is de oudste. Zijn broertje Amadeo is nog een stuk jonger, hij werd geboren op 30 januari 2023.

Leonita Xhaka is de prachtige vrouw van Granit Xhaka
© Instagram

Leonita Xhaka is de prachtige vrouw van Granit Xhaka

Leonita Xhaka is de bloedmooie vrouw van Arsenal-middenvelder Granit Xhaka. Ondanks Granit niet onze favoriete speler is van Arsenal, heeft hij wel smaak als het om vrouwen gaat. Hij heeft namelijk een prachtige vrouw. De voetballer heeft samen met zijn vrouw twee dochters. Leonita, is regelmatig op de tribune te vinden wanneer haar man moet voetballen.

Ben White heeft een prachtige vriendin
© Instagram

Ben White heeft een prachtige vriendin

Ben White leeft een luxeleven. Hij ontvangt elke maand een riant salaris en leeft daar goed van. Wellicht dat hij om deze reden ook een bloedmooie vriendin heeft. De vriendin van Benjamin ziet er in ieder geval prachtig uit. Helaas, weten we niet hoe ze heet.

Dit is de bloedmooie vriendin van Gabriel Magalhães
© Instagram

Dit is de bloedmooie vriendin van Gabriel Magalhães

Gabriel Magalhães, heeft ook een goede smaak als het om vrouwen gaat. Hij heeft namelijk een relatie met de prachtige Gabrielle Figueiredo, samen met haar heeft hij een dochter. De vriendin van Gabriel is een grote hit op instagram, ze heeft meer dan 100.000 volgers. De voetballer van Arsenal – geniet samen met zijn vriendin en kind – volop van het leven. Zo gaat het gezin regelmatig op vakantie.