Spelersvrouw.nl

Camila Homs is de ex-vriendin van Rodrigo de Paul

Camila Homs is de ex-vriendin van Rodrigo de Paul

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 november 2022

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Camila Homs is de vriendin van Rodrigo de Paul. Ze ontmoette elkaar in een koffiebar in Buenos Aires. Het was liefde op het eerste gezicht en al snel gingen ze samenwonen. Ze hebben twee kinderen; Francesa (dochter) en Bautista (zoon).de dochter van het stel.

Hun dochter werd in januari 2020 geboren en is het oudste. Omdat Rodrigo de Paul op dit moment bij Atlético Madrid wonen ze in de Spaanse hoofdstad. Camila, Rodrigo, Francesa en Bautista lijken het erg nar hun zin te hebben in Madrid

Inhoudsopgave

Alles over Camila Homs

Camila Homs heeft op Instagram ruim een half miljoen volgers. Ook voordat ze een relatie had met Rodrigo de Paul was ze al bekend. Camila Homos is geboren op 4 juli 1993 in Buenos Aires, Argentinië. Ze is 27 jaar oud. Homs studeerde aan de Universiteit van Buenos Aires en heeft daar een diploma gehaald.

Ze is op dit moment succesvol als influncer. Op haar social media kanalen heeft ze bij elkaar méér dan 1 miljoen volgers. Samen met Rodrigo heeft ze op dit moment twee kinderen. Francesa en Bautista deze zijn vaak te zien op haar social media kanalen.

De carrière van Rodrigo de Paul

Rodrigo de Paul is geboren op 24 mei 1994 in Argentinië. Hij komt ook uit voor de Argentijnse nationale ploeg. Naast dat de middenvelder in Argentijns paspoort heeft, heeft hij ook een Italiaanse paspoort. De speler van Atlético Madrid had zelfs een keuze. Rodrigo de Paul begon zijn profcarrière in de jeugdopleiding van Racing Club.

Hier, brak hij uiteindelijk ook door in het eerste elftal. Op 1 juli 2012 tekenende hij zijn eerst profcontract. Antoine Griezmann, Koke, Álvaro Morata en Yannick Carrasco zijn enkele ploeggenoten. Rodrigo de Paul woont samen met zijn gezin in de hoofdstad van Spanje. Hier heeft hij het naar zijn zin. Dat is wel te zien op zijn Instagram-account.

De interlandcarrière van Rodrigo de Paul

Op 11 oktober 2018 maakte Rodrigo de Paul zijn debuut voor de Argentijnse nationale ploeg. Ze speelde een vriendschappelijk interland tegen Irak. Voor Argentinië was het een uitwedstrijd. Uiteindelijk, werd de wedstrijd met 0-4 gewonnen.

Lautaro Martínez scoorde het eerste doelpunt, Roberto Pereyra, Germán Pezzella en Franco Cervi waren de andere doelpuntenmakers. Overigens mocht Rodrigo de Paul in zijn debuutwedstrijd in de basis starten. Paulo Dybala en Leandro Paredes waren andere basisspelers.

Lionel Messi, Ángel Di María en Cristian Romero deden niet mee. Ze zaten overigens ook niet bij de selectie.

Het liefdesleven van Rodrigo de Paul op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.