Spelersvrouw.nl

Erika Choperena, de Spaanse vriendin van Antoine Griezmann

Erika Choperena vriendin Antoine Griezmann

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 juli 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Het liefst blijven Antoine Griezmann en zijn vriendin Erika Choperena ver verwijderd van de spotlights. De Baskische brunette heeft sinds medio 2011 een relatie met de Franse spits.

Griezmann en zijn vriendin Erika Chopenera ontmoetten elkaar in het Spaanse San Sebastian, waar de Fransman als sinds zijn 13e woont. Hij besloot zijn geboortestad Macon te verlaten, omdat in het Franse voetbal voornamelijk fysiek sterke spitsen een kans kregen.

In San Sebastian ontbloeide niet alleen zijn carrière bij Real Sociedad, maar ook de liefde. Tijdens het sporten liep Griezmann de mooie Erika tegen het lijf. Vijf jaar na hun ontmoeting kregen ze hun eerste kindje. Dochter Mia werd op 8 april 2016 geboren. Griezmann vertelde al dat zijn dochter een tweetalige opvoeding krijgt met zowel Frans als Spaans aan de eettafel.

Erika Choperena is allesbehalve een voetbalvrouw. Ze schuwt de spotlights en studeerde onderwijskunde in het verleden. Haar Instagram-profiel heeft ze afgeschermd. In het verleden hield ze een blog ‘Met vriendelijke groet, Erika’ bij over mode, beauty en voeding. Maar toen de Spaanse en Franse media lucht kregen van haar website, besloot ze ermee te stoppen.

Vriendin Antoine Griezmann: Erika Choperena

Hoewel ze geen interviews geeft en er weinig over haar leven bekend is, zit Erika wel steevast op de tribune bij Atletico Madrid en het Franse nationale elftal. Tijdens het EK in 2016, waar Griezmann uitgroeide tot één van de smaakmakers, werd ze geregeld in beeld gebracht. Menig vrouw raakte jaloers. Niet alleen vanwege de mooie looks van de Baskische, die lang bruin haar heeft en een slank figuur, maar ook omdat haar man buitengewoon goed licht bij het vrouwelijk schoon.

Hoewel Erika Choperena dan erg mediaschuw is, weerhoudt dat haar fans er niet van een eigen fanaccount voor haar te onderhouden op Instagram. Inmiddels is ze overstag met haar eigen account, waar ze ook regelmatig familieplaatjes deelt. En dat zal voortaan vanaf een andere locatie zijn, aangezien Antoine Griezmann verkast naar FC Barcelona.

https://www.instagram.com/p/BkCsYutnLRM/

https://www.instagram.com/p/BlGNW7cnktB/

https://www.instagram.com/p/BmEMyJun7e6/

https://www.instagram.com/p/Bm5icQfH69b/