Spelersvrouw.nl

Jolyn Le Loux, de 17 jaar jongere vriendin van Peter Bosz

Zeventien jaar jongere vriendin Peter Bosz

Liefst 17 jaar jonger is de vriendin van Peter Bosz. Sinds enkele jaren heeft de Bayer Leverkusen-trainer een relatie met de mooie Jolyn Le Loux.

De Enschedese, die de Hotelschool doorliep, ontmoette Bosz toen hij nog trainer was bij Heracles Almelo. Jolyn werkte op de commerciële afdeling van de Almelose club en organiseerde netwerkdiners. Pikant genoeg was Le Loux toen nog getrouwd met haar ex-man Wouter Engelbertink.

Onduidelijk is wanneer de vonk tussen de twee is overgesprongen. Wel verhuisde Jolyn met Bosz mee toen hij aan de slag ging in Israël. En ook nu is de liefde nog duidelijk aanwezig, getuige de verliefde plaatjes die Jolyn op haar Facebook-pagina heeft staan.

Bosz was vrijgezel nadat zijn huwelijk met Annette Jannink op de klippen liep. Ze kregen samen Gino (die nu bij Heracles voetbalt), Bo en Sonny en lieten een zelf ontworpen huis bouwen in Ugchelen. Enkele jaren geleden gingen ze uit elkaar, waarna Annette tot voor kort in hun voormalige huis bleef wonen. Inmiddels staat de villa te koop voor een kleine zeven ton. Volgens Vitesse-watcher Marcel van Roosmalen was het de ex-vrouw van Bosz die de was deed bij Vitesse.

Vriendin van Ajax-trainer Peter Bosz

Zijn vrijgezellenbestaan gaf Bosz de gelegenheid om zoveel tijd aan voetbal te besteden als hij wilde, tot hij kort weer een nieuwe vriendin vond: ,,Daarna kreeg ik een vriendin die niet uit de voetballerij kwam en weleens zei: ‘Je kunt toch een wedstrijd overslaan? Kan je assistent niet gaan? Ja dat kan, maar dat wil ik niet”, merkte hij op in de Volkskrant.

Inmiddels heeft Bosz in Jolyn Le Loux eindelijk een nieuwe liefde gevonden die hem begrijpt. Jolyn runt tegenwoordig haar eigen evenementenbureau ‘Le Loux Events’. Eerder probeerde ze een handel in tweedehands dure merkkleding op te zetten, maar daarmee stopte ze begin 2016: ,,Le LouXclusive Second Wear is een webshop waarbij tweedehands merk kleding in het hogere segment aangeboden wordt”, schrijft ze op Linkedin. Haar Instagram-account heeft ze afgesloten voor de buitenwereld.