Spelersvrouw.nl

Marrit Nicolai, model en vriendin van Warner Hahn

Marrit Nicolai is de vriendin van Warner Hahn. De doelman mag zich in de liefde ongetwijfeld gelukkig prijzen, gezien hij een model aan de haak heeft geslagen. De doelman heeft een relatie met de knappe Marrit Nicolai. De voormalig doelman van onder andere Feyenoord, Excelsior, FC Dordrecht, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en tegenwoordig het Zweedse voetbalteam IFK Göteborg liet pas in november 2015 zijn volgers op Instagram kennis maken met de vrouw van zijn dromen.

Inhoudsopgave

Marrit Nicolai vriendin Warner Hahn

Marrit Nicolai is de vriendin van Warner Hahn. De Friese blondine is model, danseres en presentatrice in spé, zoals ze het zelf graag noemt. Ze reisde als danseres de wereld rond met Armin van Buuren en kwam op exclusieve VIP-feestjes. Ze is model voor sportmerken als Nike, Adidas, Puma en Asics en studeerde crossmediale communicatie. Maar je zou haar ook kunnen kennen als de ex-vriendin van Tim Douwsma. Marrit had jarenlang, vanaf hun jeugd, een relatie met de knappe en populaire zanger. In 2015 gingen ze uit elkaar, wat in verschillende showbizzprogramma’s en bladen werd besproken.

In mei 2017 deelt Marrit Nicolai al een foto van haar nieuwe vlam: Warner Hahn. Of moeten we zeggen pas? Gezien de reacties op de foto op Instagram wist de omgeving al een tijdje dat haar hart opnieuw was veroverd. Eind 2017 was ze zelfs al zwanger van de doelman. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op straat in Amsterdam. Zij stuurde hem via Instagram een bericht.

Warner Han en Marrit hebben kinderen

In april 2018 is Marrit bevallen van hun eerste kind, Daisy is de naam en ze is tegenwoordig al bijna 5 jaar thuis in het gezin. Na 1,5 jaar zwanger te zijn en 2 miskramen te hebben gehad is Marrit opnieuw bevallen van Ian Kaydan Hahn op 27 december 2022.

Marrit Nicolai ex-vriendin Tim Douwsma

Marrit Nicolai is de ex-vriendin van Tim Douwsma. Toen de twee in 2015 uit elkaar gingen, bleek zij al snel verliefd te zijn geworden op Warner Hahn. In de Leeuwarder Courant valt namelijk te lezen dat de twee vanaf 2015 een relatie hebben. Hahn over de keer dat hij haar zag dansen bij Armin van Buren: “Ik ben niet echt liefhebber van trancemuziek, maar dit was wel geweldig. Ik was supertrots toen ik Marrit zag dansen. Als ik het nummer hoor dat Armin met Mr. Probz maakte, moet ik altijd aan haar denken. Ze kwam op als een soort blonde engel.”

Hij vervolgt: “Ze wil altijd beter worden en leeft in de hoogste versnelling. Ze is ook heel erg Fries. In de zin dat ze met haar beide benen op de grond blijft staan. Soms denk ik wel: Marrit zou af en toe wat meer moeten genieten van wat ze meemaakt en doet. Ze is niet snel tevreden en best eigenwijs.” Sinds april zijn Marrit Nicolai en Warner Hahn de trotse ouders van Daisy Ailyn Hahn.

Marrit Nicolai is te volgen via Facebook en Instagram.